REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Un ȘOFER se ducea BEAT mort la MĂNĂSTIRE, să i se IERTE păcatele

Un ȘOFER se ducea BEAT mort la MĂNĂSTIRE, să i se IERTE păcatele

Replica API 22 februarie 2021 | 12:55 2110

Alexandru D. a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Acesta a fost oprit de către oamenii legii din cadrul Poliției Rurale Cogealac pentru un control de rutină, însă, ulterior, observând că mirosea a alcool, a fost testat cu etilotestul, rezultând o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cum s-au petrecut faptele

Alexandru D. a fost oprit în localitatea Gura Dobrogei, de către organele de poliție din cadrul Poliției Rurale Cogealac, pentru un simplu control de rutină. După ce a declarat că a consumat patru beri la domiciliul său, iar în jurul orelor 15:00 s-a urcat la volanul autoturismului marca Dacia Solenza, deplasându-se spre o mănăstire aflată în extravilanul localității Gura Dobrogei, organele de ordine l-au testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultând o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ce a spus inculpatul

Cu ocazia audierii în calitate de suspect, respectiv inculpat, Alexandru D. a recunoscut săvârșirea infracțiunii și a declarat că regretă cele întâmplate. inculpatul a recunoscut săvârșirea faptelor și a solicitat să fie judecat conform procedurii simplificate, cerere pe care instanța a încuviințat-o.

Ce a spus instanța

Instanța a luat în considerare faptul că inculpatul are 28 de ani, 8 clase, este căsătorit, agent de securitate în cadrul S.C Romnațional S.R.L, este cetățean român și nu este cunoscut cu antecedente penale. De asemenea, inculpatul a avut o atitudine sinceră pe parcursul desfășurării procesului penal recunoscând și regretă comiterea faptelor. În urma analizei circumstanțelor reale de săvârșire a infracțiunii, drumul public pe care a circulat, traficul redus din zonă și având în vedere circumstanțele personale ale inculpatului, instanța apreciază că nu se impune condamnarea acestuia. Instanța a decis condamnarea lui Alexandru D. la 1 an de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul asta pentru ca avea pacate si si-a facut curaj inainte sa mearga la taica popa sa se spovedeasca a fost prins pe o sosea din judet si a fost condamnat la 1 an cu suspendare,inca nu stiu ce condamnare a luat Nicusor Constantinescu care de beat ce era a adormit la volan intr-o intersectie din mijlocul orasului Constanta. Poate stie cineva si raspunde.
2
0
o fi stiut el unde tine popa vinul!!!! de aia s-a dus!!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212