REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un șofer și-a stricat ANVELOPA într-o GROAPĂ, pe podul de la CERNAVODĂ

Un șofer și-a stricat ANVELOPA într-o GROAPĂ, pe podul de la CERNAVODĂ

Replica API 23 mai 2021 | 00:06 6812

Știm cu toții că România stă prost la capitolul drumuri, iar un unul dintre acestea este, fără doar și poate, porțiunea de drum de pe podul de la Cernavodă. Pod care, astăzi, se află în reparații, după ce ani la rândul, mii de șoferi și-au stricat mașinile în cratere. Iar un turist ce avea să petreacă un week-end excelent la mare se află printre ei. O groapă de pe podul Cernavodă i-a dat mari bătăi de cap, în drumul spre Constanța. A pierdut presiune în anvelopă din cauza loviturii. Cea mai apropiată vulcanizare era la mulți kilometri depărtare. După 3 ore și multe peripeții, a reușit să pună mașina pe roți.

Șoferul a povestit pățania pe facebook, totodată mulțumind celor care i-au dat o mână de ajutor și i-au pus mașina pe roți.

”Veneam spre mare. Pe podul de la Cernavodă, acum aflat în reparații dar încă ciuruit de parcă l-au bombardat naziștii alaltăieri, am dat cu mașina într-o groapă. Cu roata dreapta-față. Am simțit imediat că nu-i bine, am primit impactul ca pe un pumn în șira spinării.

Câteva secunde mai târziu, computerul de bord al mașinii m-a anunțat sec că pierd presiune în anvelopa cu lovitura. Am comutat repede pe monitor la secțiunea „presiune”. Dacă în mod normal presiunea ar trebui să fie 2.4, aveam deja 1.2 Verdictul era clar: Cristina, am pus-o. Sigur s-a tăiat cauciucul de la groapa aia... Ați înțeles. Nu o pană de la un cuiuț, șurubel. Nope. Cauciuc tăiat. Cum mașina noastră e „șmecheră”, are cauciucuri run-flat. Asta-i bine și rău totodată. Bine pentru că nu explodează și mai poți merge ceva cu ele chiar și în condiții de pană. Au o armătură metalică. Rău pentru că mașinile cu cauciucuri de-alea nu au roată de rezervă. Și nu poți merge așa, cu cauciucul tăiat, la nesfârșit”, a povestit șoferul.

Cea mai apropiată vulcanizare era la marginea localității Valul lui Traian, spre Murfatlar. Iar până acolo mai erau destul kilometri. Cu inima purice și viteza de rulare mult scăzută, urmărea pe display cum scade presiunea în roată, iar după vreo 5 minute, fatidicul 0.0. Era pe jantă, pe autostradă. Fără vreo benzinărie în viitorul apropiat. A tras mașina pe banda de urgență, a pus pe avarii și cu viteza melcului a mers spre Valul lui Traian. A ajuns, într-un final, la vulcanizare, la Ghiță, în Valu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pa prima vulcanizare era la cernavoda dupa medgidia deci ....
0
0
Mai beliti si voi ochii pe unde mergeti!
4
4
Treaba buna, sper sa le cada rotile si la ministrul transporturilor cand o trece pe acolo!
4
0
Chema o platforma daca tot spui ca ai masina smechera, zgarciobule
12
3
Asfalt proaspat vand dau spaga inainte 10 la suta lu negoita prin serif
10
0
Cinci lopeti de asfalt ar rezolva si groapa de la rostul de dilatare al podului Sf Maria, la iesirea din Cernavoada spre A2, dar Nea Coitza si pupaciosul Serif nu stiu si nu vad nimic. Orasul arata ca dupa bombardament, peste tot numai gropi, lucrari incepute si neterminate: trotuarele din zona Pietei faleza pina la biserica sint impracticabile, locul de joaca de pe Titulescu sta abandonat de o luna, fintanita de la sensul giratoriu la intrarea pe podul Sf Maria la fel, trotuarele de pe strada Unirii pur si simplu praf... Un oras care arata mai rau ca un sat... primari de doi lei...asta e...
15
0
...cand stai mult pe tron, descoperi postari interesante. Si le transformi in reportaje de senzatie!
5
6
Cel cu parbrizul spart cand urmeaza?
4
2
Sunt 5 vulcanizari in oras, asta e ptr fraierii care pun botu' la vrajeala, ce jurnalisti cretini
11
5
O groapa in Cernavoda, cine vrea gropi sa vina la Navodari
6
0
Erau si in Cernavoda vulcanizari dar ce bine da o poveste online pentru fraierii care nu cunosc zona
18
3
din ciclul: cand esti dobitoc si vrei sa afle lumea... postezi pe facebook.
20
2
Era analfabetul functional de Baietu Daniel Marele idiot care se ia de copile si face numai combinati la scoli
6
3
uni sint prsti de dau in gropi.mai bine taceaidesteptule naspasofer!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468