REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un spin-off desprins din seria ''Fast & Furious'' readuce adrenalina în cinematografele americane

Un spin-off desprins din seria ''Fast & Furious'' readuce adrenalina în cinematografele americane

Replica API 3 august 2019 | 00:00 377

"Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw", primul lungmetraj derivat (spin-off) din celebra saga de acţiune dedicată curselor de maşini, aduce multă adrenalină dar şi hohote de râs în sălile de cinematograf din Statele Unite, fiind cea mai reprezentativă premieră cinematografică a acestui sfârşit de săptămână, relatează EFE.

Dwayne Johnson şi Jason Statham îl înfruntă pe Idris Elba în acest spectaculos film realizat de David Leitch (cunoscut pentru "Deadpool 2" din 2018) în care joacă, de asemenea, Vanessa Kirby şi actriţa mexicană Eiza González.

Având moduri complet diferite de a vedea viaţa, Hobbs (Johnson) şi Shaw (Statham) trebuie să-şi depăşească neînţelegerile şi să-şi unească forţele pentru a-l opri pe Brixton (Elba), un puternic răufăcător modificat genetic, care încearcă să pună mâna pe o armă de distrugere în masă.

Puţine studiouri au îndrăznit să-şi planifice premierele într-un weekend în care se lansează un nou episod din franciza "Fast & Furious", ale cărei filme au generat în total încasări de 5,132 miliarde de dolari în întreaga lume, potrivit portalului Box Office Mojo.

Octavia Spencer, Naomi Watts şi Tim Roth conduc distribuţia unei alte premiere, "Luce", un thriller psihologic în regia lui Julius Onah ("The Cloverfield Paradox", 2018).

Luce Edgar (Kelvin Harrison Jr.) pare fiul perfect, cu note mari şi o mare implicare sportivă, însă părinţii lui adoptivi (Watts şi Roth) vor trebui să reflecteze la imaginea pe care o au despre copilul lor atunci când acesta va intra într-o confruntare cu o profesoară de la liceu (Spencer).

Olivia Colman, Kaitlyn Dever, Alice Englert şi Walton Goggins sunt câteva dintre numele cunoscute de pe afişul filmului "Them That Follow", coregizat de Britt Poulton şi Dan Madison Savage, care va debuta pe marile ecrane nord-americane tot în acest weekend.

Acţiunea filmului se petrece în peisajul rural şi conservator al comunităţii din Munţii Apalaşi, ai cărei locuitori cred că mânuirea şerpilor veninoşi este o adevărată dovadă a credinţei în Dumnezeu.

Filmul "The Nightingale", cu o acţiune desfăşurată în Australia în secolul al XIX-lea, prezintă povestea unei tinere care vrea să se răzbune pe cei care au făcut rău familiei sale.

Aisling Franciosi este protagonista acestui film, scris şi regizat de realizatoarea Jennifer Kent ("The Babadook", 2014). AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272