REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un star de la Manchester City, BĂTUT și JEFUIT în propria casă, sub privirile soției și fetiței de doi ani

Un star de la Manchester City, BĂTUT și JEFUIT în propria casă, sub privirile soției și fetiței de doi ani

Replica API 2 ianuarie 2022 | 21:48 1291

Joao Cancelo (27 de ani), fundașul dreapta al lui Manchester City, a fost atacat în propria casă de patru hoți, care i-au amenințat familia și i-au furat toate bijuteriile.

Joao Cancelo

Foto: Instagram @jpcancelo

Anul se încheie cum nu se poate mai rău pentru unul dintre cei mai importanți jucători ai liderului din Premier League, Manchester City. Joao Cancelo a dezvăluit prin intermediul rețelelor sociale că a încercat să le opună rezistență celor patru bărbați care-i amenințau soția Daniela și fiica de doi ani, Alicia, dar s-a ales cu o lovitură urâtă la față, scrie digisport.ro.

În cele din urmă, hoții au plecat cu toate bijuteriile din casa lui Joao Cancelo, însă, cel mai important, familia fotbalistului nu a fost vătămată în urma atacului.

”Din păcate, am fost atacat de patru lași care m-au lovit și au încercat să-mi rănească și familia. Când vrei să le ții piept, asta se întâmplă. Au reușit să-mi fure toate bijuteriile și m-au lăsat cu loviturile acestea pe față.

Nu știu cum poate exista atâta răutate în unii oameni. Cel mai important lucru pentru mine este familia și, din fericire, toți sunt bine”, a scris Joao Cancelo pe contul său de Instagram, iar mesajul a fost distribuit de mii de ori.

Fotbaliștii au devenit ținta preferată a hoților în ultima vreme. Dacă unor jucători de la PSG le-au fost prădate casele în timp ce ei erau pe teren, altul a fost jefuit la semafor, în Paris, de o prostituată. Cel mai recent astfel de eveniment l-a avut drept protagonist pe Adam Ounas, mijlocașul lui Napoli, care, înainte de Crăciun, a fost imobilizat și furat în propria locuință.

Transferat de la Juventus în 2019, pentru 65 de milioane de euro, Joao Cancelo a devenit un jucător indispensabil pentru Pep Guardiola la Manchester City. În acest sezon, fundașul lusitan a bifat 26 de apartiții în toate competițiile și a reușit trei goluri și șapte assist-uri.

60 de milioane de euro este cota de piață a lui Joao Cancelo, potrivit Transfermarkt.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272