REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un suplinitor de la Asistență Socială, noul administrator al Neptun Olimp SA

Un suplinitor de la Asistență Socială, noul administrator al Neptun Olimp SA

Andreea POPA 31 octombrie 2022 | 00:00 5181

Societatea de stat Neptun Olimp SA are un nou consiliu de administrație, din care fac parte un director din Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, dar și un fost educator, în prezent inspector debutant la Direcția de Asistență Socială din Primăria Constanța.


Adunarea Generală a Acționarilor de la Neptun Olimp SA a numit în ședința de pe 27 octombrie 2022 un nou consiliu de administrație al societății de stat din sudul litoralului, cu un mandat provizoriu de 4 luni. Astfel, noul CA este alcătuit din nou-veniții Ioan Șerban Tănase și Răzvan Cătălin Nicola, alături de mai vechii membri Ionel Damian, Dănuț Culețu și Mihai Cezar Damian. Aceștia vor avea o indemnizație lunară brută de 3.139 lei.

Primii doi sunt personaje noi în conducerea unei societăți de stat din Constanța. Ioan Șerban Tănase este director în cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, dar și membru în Consiliul de Administrație al Centrului Național de Învățământ Turistic. Chiar dacă lucrează la București, Tănase are legături strânse cu malul mării; soția sa Coralia Tănase, alături de care are un teren și o casă în Constanța.

Educatorul dintr-un centru de reeducare, ajuns administrator la o firmă de turism

Constănțean este și Răzvan Cătălin Nicola, funcționar în cadrul Primăriei Constanța, ca inspector debutant clasa I la Direcția Generală de Asistență Socială. Nicola este și administrator la Telegondola Mamaia SA, iar din CV-ul său aflăm că a devenit funcționar în Primăria Constanța după ce a lăsat în spate o carieră promițătoare de educator suplinitor de Geografie, Istorie și Engleză la o școală primară din Londra. Anterior, a fost educator într-un centru de reeducare pentru minori, tot în Londra.


Neptun Olimp SA a raportat pentru 2021 afaceri de numai 685.650 lei și pierderi de 2.491.271 lei, cu 19 angajați, precum și datorii de 1.931.218 lei. Sunt cele mai mari pierderi înregistrate vreodată de compania de stat din sudul litoralului.

Neptun Olimp SA deține active de aproape 11,4 milioane de lei: restaurantul La Barchetta, Complex Vile Olimp, de 4 stele, clădirea Sediu Administrativ Neptun, o agenție de turism și sediu administrativ pentru personalul de execuție, construcția Fabrica de Gheață și Stația Frig și Pizzeria Complex Internațional.

Update:

Punct de vedere transmis de Răzvan Cătălin Nicola:

”Am început ca și administrator special în dorința de a eficientiza activitatea societății și de a încerca să o aduc pe profit. Am fost în consiliul de administrație al Telegondola Mamaia SA pentru 13 luni, o societate care este pe profit, am învățat cum se administrează o societate eficient și vreau să implementez acest model și la Neptun Olimp. În Anglia am fost profesor în învățământul secundar și suplinitor în învățământul primar. Și nu mai lucrez la DGAS din aprilie 2022”

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura realizare a lui nicola razvan e ca s-a nascut cand tasu era primar :)))
4
0
Lasa drogurile
4
0
Murdaritul la gura de engleza se refera la romanii care au expresii la fel de bune in limba romana, dar prefera expresii in limbi straine pentru a isi etala "superioritatea" ca ei sau ele nu sunt precum oamenii de rand, au o pregatire, o scoala si alte arogante din astea care dovedesc vorba minunata pacat de scoala si inteligenta, daca caracter nu exista. In fine, alte numiri politice la companii de stat, clasice metehne geto-dacice. Si oamenii pot sa stie foarte bine,indiferent de pregatirea profesionala sau locul de munca, pentru ca nu isi tin gura respectivii sau respectivele, zic in stanga si in dreapta, laude peste laude, afla lumea si da mai departe. Nu ai de unde sti cine pe cine cunoaste, precautia ar fi recomandata, dar aia este pentru fraieri. Si, inca un lucru, nu esti matale in masura sa spui ce si cum ar trebui sa vorbeasca lumea. Nu e vina ei ca matale esti deranjat/deranjata de vorbe si nu ai invatat o lectie minunata de viata: lasa omul sa zica pentru ca ramane cu zisul, faptele ar trebui sa te preocupe.
1
2
NU stiu cine este Lipascu sau Lupascu....si nu am inteles niciodata vorba asta cu murdaritul la gura de engleza. Personal...cred ca ar trebui sa ne murdarim cu totii mai mult de engleza...sigur ne-ar fi tuturor mai bine. In alta ordine de idei....Fanel care e agent de paza la Auchan sau Gigel care e sofer la Glovo...sigur sigur nu stie cum a ajuns Popescu director la RADET sau Maricica in consiliu de administratie la RAJA. Asa ca...voi ce cinstiti care aveti tot felul de informatii despre personaje la fel de cinstite ca si voi....e mult mai inteligent sa va abtineti decat sa comentati. Si ca sa ma murdaresc de engleza din nou la gura...take a look in the mirror. Dar serios....foarte serios de data asta...poate o sa si intelegeti ceva.
0
7
Lupașcu Adrian sigur ești tu ca te-ai murdărit la gura de engleza :)))
6
0
Lipascule tu esti? Pupincurist notoriu :)))) aruncam in ochi in oglinda, noi suntem la privat, tu tot pupincurist? :))))
7
0
Eu zic sa va opriti din comentarii rautacioase. Ia aruncati-va un ochi in oglinda. Voi...cei cinstiti si cu frica de Dumnezeu..care comentati aici. Cum vezi ca primeste cineva o functie ...deja il si condamnati. Poate...exista si oameni care chiar vor sa faca ceva bun. Sau..poate nu. Dar asta nu inseamna ca le stiti voi pe toate....stimabililor. Asa ca...frustrarea asta a voastra oricum nu are nicio valoare si nu intereseaza pe nimeni. Continuati sa comentati ce va pofteste inima....dar totusi...aruncati-va un ochi si in oglinda. Poate...va mai treziti la realitate.
0
14
Ce va mai mira, avem director general la OSIM, un fost sofer la vRaja, si asta nu merita? Haidi maaaa!
12
0
Nicola era angajat in institutia condusa de Adriana Campeanu? Adica pnlistii pun stapanire pe decomcentrate?
16
0
Fereasca Dzeu...de aceea s a dus de rapa turismul...analfabetii functionali au primit functii politic!
17
0
In viata asta mereu mi a fost rusine sa iau o palarie mai mare decat capul meu. La altii nu functioneaza. E de vina si el si cei ce il numesc. Neam de slugi, de aceea nu exista progres. Pile, nepotisme, oameni p***t pregatiti sau care nu au legatura cu functia pentru care sunt numiti. O jignire adusa profesionistilor care sunt tot mai marginalizati. Rusine!
16
1
Nicola este fiul primarului Nicola din Aliman care face campanie pentru PNL in timpul programului. La fel ca Elena Tanase. Pilele conteaza.
23
0
Domne vă dați seama câte măgării se fac în administrații, sunt angajați la stat în funcții bine renumerate, colac peste pupăză se mai bagă și în câteva consilii de administrație de unde încasează și de acolo o grămadă de bani, bă unii mai cu tupeu când pleacă undeva mai sus, își blochează postul de conducere ca și cum e moștenire de la măsa.
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108