REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un tâlhar proaspăt ieșit din închisoare își continuă 'activitățile' pentru care a fost condamnat!

Un tâlhar proaspăt ieșit din închisoare își continuă 'activitățile' pentru care a fost condamnat!

Replica API 31 decembrie 2018 | 02:03 481

foto: ziare.com

Cotidianul Replica de Constanța a adus în atenția cititorilor faptul că un bărbat în vârstă de 28 de ani a tâlhărit o minoră în data de 21 decembrie a.c., smulgându-i telefonul iar pentru această faptă a fost prezentat instanței de judecată fiind arestat preventiv timp de 30 de zile.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța au reușit să probeze alte două infracțiuni comise de respectivul individ.

La data de 29.12.2018, documentând activitatea infracțională, polițiștii din cadrul B.I.C. au stabilit faptul că bărbatul este suspect pentru comiterea a altor două fapte, după cum urmează:

În data de 18.12.2018, în timp ce se deplasau pe o stradă din municipiul Constanța, doi minori de 12 ani au fost acostați de o persoană necunoscută, care le-a cerut să îi dea telefoanele și a încercat să îi sustragă uneia dintre victime cerceii din ureche. Bărbatul nu a reușit să își atingă scopul, astfel că în această cauză nu există un prejudiciu;

În aceeași zi, în timp ce se afla în zona unei stații de autobuz din municipiul Constanța, un minor, în vârstă de 14 ani a fost deposedat de un telefon mobil de către o persoană necunoscută.

Ambele fapte au fost săvârșite în intervalul de timp în care elevii se deplasează la sau de la unitățile de învățământ către domiciliu.

În prezent, bărbatul de 28 de ani este arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este recidivist, fiind condamnat pentru fapte similare.

Polițiștii constănțeni desfășoară activități pentru documentarea întregii activități infracționale, urmând ca la finalul cercetărilor să fie informată opinia publică.

Citește si: https://www.replicaonline.ro/un-talhar-proaspat-eliberat-din-puscarie-a-atacat-o-minora-la-constanta-376627/

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati votat psd-ul acum serviti m...e cu cozonac .
5
1
moarte psd
7
1
in fiecare seara sunt prezentate pe toate canalele de stiri , zeci de familii nevoiase au nevoie de ajutor ,traiesc in mizerie , iar parnaiasii criminalii astia traiesc in lux pe banii nostri , mai vine bubosul belit si spune ca o duc rau , dar cum pi..zda ma--ti ,ba bubosule trebuie sa traiasca eu propun sa fie impuscati
8
0
Conditiile din puscarii sunt excelente. Oamenii vor inapoi acolo,e mai bine decat sa se chinuie pentru painea de toate zilele in libertate. Pai sa li se dea cat mai mult de stat la bulau,dar si cu munca silnica,pentru pita si acoperis. Cine nu presteaza,sa crape de foame si sa ia bataie cu program. Un regim draconic la bulau mai subtiaza ceva din aia care ar face fapte antisociale. Asa cum infractorii nu au mila fata de victime,de ce am avea noi mila de infractori?
7
0
sunt singurele remedii in tratarea golaniilor.Aerosolii din ele face bine , dar pe timp nelimitat!
8
0
toti talharii au gratuitati sa lefuta pe irina si veorica
5
0
Duceti-l acasa la iordache si nicolicea sa le talhareasca putin nevestele.Mai ales pe a lui nicolicea pt ca e tanara si dornica...
10
0
Ciocu mic ca noi suntem la putere la Cernavoda!!
3
5
crezi tu ca doarme? eu zic ca face altceva, cu nevasta. te-ai prins? nu? eh.. cum nu? fa-i plangere penala pt neglijent in serviciu, dar probata, ca sa te poti constituii parte civila in cadrul procesului penal si sa fi sigur ca nu i-a doar amenda penala
2
3
Ai nostri de la Locala dorm acasa cu Dusterul in fata blocului la tura de noapte si in weekend chiar si dupa amiaza!
10
1
dle pres si sluga tudorel, ptr niste bani manjiti de sangele multor bebelusi ce se sbat intre viata si moarte- acesti indivizi pe care tu i-ai scos din mediul lor- puscarie- fac prapad. Esti multumit?, astept ca unul dintre violatori sa iti viziteze familia- o meriti si numai asa poti realiza mizeria pe care, cu buna stiinta , ai comis-o
18
0
il baga la inchisoare si ii da Tudorica ceva euroi cand iese ,ca de nu a avut conditii ! spor la treaba dupa ce iti executi pedeapsa talharule!
12
0
Pai ce drak sa faca afara? Nu il angajeaza nimeni, mancarea nu e asigurata, spalare cand o fi, hainele se tocesc si sunt scumpe, doctor nu e, etc. Atunci ori fura ori e totul asigurat pe cheltuiala noastra, la parnaie.
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212