REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

UN TÂNĂR a fost BĂTUT de necunoscuți și ABANDONAT, în COMĂ, să ZACĂ în ȘANȚ

UN TÂNĂR a fost BĂTUT de necunoscuți și ABANDONAT, în COMĂ, să ZACĂ în ȘANȚ

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:00 3782

Mihai, un tânăr de 19 ani, din localitatea tulceană Slava Cercheză, a fost bătut cu bestialitate și lăsat să zacă în comă câteva ore, pe marginea drumului din localitatea în care locuiește. Fapta oribilă a avut loc în urmă cu aproxiamtiv o lună și jumătate, în jurul orei 01:00, victima fiind găsită de vecini dimineață. Familia și apropiații susțin că băiatul a fost lovit cu un corp contondent în cap și acuză polițiștii și procurorii că au lăsat baltă cazul, neexistând comunicare între cele două părți.

Potrivit informațiilor noastre, în prezent se fac cercetări pentru infracțiunea de tentativă de omor. "Da, este un caz dramatic care a zguduit atât localitatea, cât și pe locuitori. Provine dintr-o familie mai săracă și nu prea are cine să-i ajute. Mama băiatului este colega mea de muncă. Este un copil muncitor, îl cunosc foarte bine, lucrează de la vârsta de 14 ani. Se pare că poliția nu face nimic, nu comunică cu familia, nimeni nu știe nimic. Doar presupuneri.", afirmă un apropiat al familiei.

"Nimeni nu face cercetări mai ample, nu știm cât de în siguranță suntem"

În prezent, Mihai P. este internat la Spitalul Județean Constanța. A ieșit din comă, este foarte slăbit și își revine după operație. De o săptămână își ține ochii deschiși și și-a recunoscut părinții.

"Părinții fac câte 200 km pe zi să poată sta câteva ore cu el, încă este la ATI, urmează să-l ducă la neurologie. Este foarte trist, foarte dureros și revoltător că nu se știe criminalul. Peste tot tăcere, s-a răcit cazul. Am postat cazul lui pentru că mă doare, familia plânge și parcă s-a rupt totul pentru noi, locuitorii localității. Nimeni nu face cercetări mai ample, nu știm cât de în siguranță suntem.", mai spune apropiata familiei.

Cercetări pentru tentativă de omor

Familia susține că deocamdată că nu a mai primit detalii despre acest caz din partea anchetatorilor. Reprezentanții IPJ Tulcea au fost contactați pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu acest caz și ne-au precizat faptul că "cercetările în cauză sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea".

Vom reveni!

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
D -le Vela, sper ca sursele isi fac treaba si ai aflat de acest caz.Indiferent care ar fi motivele fapta reprobabila trebuie anchetata si criminalii sa plateasca. Suntem parinti si vrem ca noi si copiii nostri sa traim in siguranta.
9
0
Nu ai cum sa faci cercetari,fara sa stii daca nu cumva deranjezi straturile dense de lideri de facto ai autoritatilor de forta si ai justitiei,adica interlopii.
9
0
...in cateva ore era prins si criminalul !
17
0
traiasca Spaga
14
1
Sper ca politia sa se mai despteatate un pic si sa il depisteze urma desteptului rautacios criminal adolescent care la snopit in bataie pe Adolescentul Mihaita.p care la lasat sa zaca plin de Sange in sant sper ca politia sa il prinda pe faptas si sa il Duca la Racoare adica la Inchisoare si sa risca ani Grei de inchisoare si sa Nu mai vada Lumina zilei si sa dus la beciul inchisorii si sa fie Snopit cu bici pe spinarea lui de Catre Politisti! Asta ar merita Escrocul care ia facut rau Baiatului Mihaita. P
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218