REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
8.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Un TÂNĂR a FURAT 8 CONSERVE pentru că îi era FOAME

Un TÂNĂR a FURAT 8 CONSERVE pentru că îi era FOAME

Replica API 11 august 2020 | 00:00 1109

Foamea poate duce la fapte regretabile. Este şi cazul lui C.T., un tânăr din Constanţa, care a furat 8 conserve dintr-un hipermarket pentru că îi era foame, fiind prins de agentul de pază în momentul în care voia să părăsească magazinul.

Cum s-au derulat faptele

Potrivit declaraţiilor agentului de pază, acesta a observat un tânăr în vârstă de aproximativ 18-19 ani, care a intrat în magazin având în mână o borsetă goală, de culoare verde. Deoarece comportamentul acestuia i s-a părut suspect, l-a urmărit pe camerele de supraveghere, ocazie cu care a observat că tânărul era foarte atent la personalul magazinului, iar când nu se afla nimeni în preajmă, a luat de pe raft mai multe produse pe care le-a introdus în borsetă, după care nu a trecut pe la casele de marcat, ci a vrut să iasă din magazin prin locul pe unde intrase. În acel moment l-a oprit și i-a solicitat să-i arate conținutul borsetei, iar acesta a scos opt conserve de pește marca Rio Mare, pe care a recunoscut că a vrut să le sustragă. În continuare, l-a introdus în camera de interpelare, unde a solicitat prezența organelor de poliție.

Ce a declarat inculpatul

Inculpatul a recunoscut fapta comisă, declarând că a mers singur la magazinul Mega Image şi pentru că i-a fost foame, a decis să sustragă produse alimentare. Astfel, a mers la un raion, iar de pe raft, asigurându-se că nu sunt camere de supraveghere, a luat un număr de 8 conserve cu pește pe care le-a ascuns în borseta pe care o avea asupra sa. În continuare, a vrut să părăsească incinta magazinului prin zona ușilor de acces, însă a fost observat de către agentul de pază care i-a solicitat să meargă la casele de marcat. După ce a trecut de acestea fără a achita vreun produs, a fost oprit de către un agent de pază care i-a controlat borseta și a anunțat organele de poliție. Inculpatul a înapoiat reprezentanților magazinului Mega Image cele 8 conserve cu pește sustrase, menționând că regretă comiterea faptei.

Ce decis instanţa

Instanţa a decis măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o durată de 6 luni. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si este abia inceputul
1
0
Era angajat la Terzi jr, la pizzeria infecta "La Dolce Vita". Ramasese patronul fara peste ptr pizza si a trimis angajatul sa faca aprovizionarea. Terzi dintotdeauna a functionat asa, fura apa, curent, alimente, inclusiv fura clientii la nota de plata
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407