REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un tânăr BEAT şi-a luat la BĂTAIE tatăl!

Un tânăr BEAT şi-a luat la BĂTAIE tatăl!

Replica API 28 ianuarie 2019 | 00:12 533

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, la data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 13:30, au fost sesizați telefonic de către un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Constanța, care a relatat despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, fiul bărbatului în cauză, care, pe fondul stării de ebrietate, și-ar fi agresat fizic tatăl, în vârstă de 50 de ani.

În urma cercetărilor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, tânărul fiind evacuat din locuință.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te oftici urecheatule? Mars la Vaslui!
3
1
Copiii trebuie crescuti cu multa dragoste- grija , responsabilitate, atentie. De multe ori se intampla ca ajung asa ca urmare a unor greseli ale propriilor lor parinti. In fiecare moment e bine sa avem grija, mai putin la cat le oferim si mai mult la ceea ce le oferim! Este posibil ca si noi parintii sa primim peste ani, la fel, ceea ce noi le-am oferit : educatie, limbaj, timp, ....In general, cel mai important exemplu pt. copil este propriul comportament al parintelui, ...
7
1
Doamne ce vremuri traim s-a intors roata ..acum copilul zice tu mai facut eu te omor etc.
17
1
Cu siguranta faci parte din aia 90 La suta. Ori mai rau. Esti machidon
8
5
Parintele ar trebui sa-l decada din drepturi pe fiul bataus! Te-am crescut, ti-am creat conditii pentru o educatie.Nu stii sa ma respecti, afara din casa!
15
0
Un oras populat 90% de Moldoveni,la ce sa te astepti?
10
4
@1327,plange limba romana cand scrii Bai ANALfabetule ,intaresti perceptia ,multi prosti prin opozitie Prostovane asa se scrie LINGEL? Mare dobitoc esti!
8
5
Esti praf.treci si pupa mustata lui dracnea si lingel in cur pe fatalau.
5
12
nu va inflamati, este produsul perfect al programului Romania educata si a lucrului bine facut al ficusului de la Cotroceni ,parca ar fi primul care isi agreseaza parintii ,bunicii sau batranii Asa au invatat in piata Victoriei ,cu alde Mares de la PNL Angy saorma ,Sandy batausul de batrani,porcul ala care isi spune Ceausescu si agreseaza oamenii pe strada ,alde pensionar, ciuma rosie europeanu cu limbajul lor violent si suburban, ii vedeti in toata nesimtirea si lipsa de buna crestere pe aici zi de zi !Si toti sustinuti de profesorasul cu geaca rosie , maimutele agresive de la USR ,PNL
17
16
Cred ca l-a agresat ca nu a folosit prezervativul cand l-au facut pe el. Cred ca are dreptate baiatul, nu trebuia sa se nasca un asa specimen.
19
1
sa te iau in pula de kkt jegos!kktii astia nu mai au respect de nimic!ar merita spinzurat cu capu'n jos si batut pina ii vine mintea la cap!si asta chiar daca tasu'ar fi inflamat treburile,nu are voie sa dea in parinti!nenorocitu'dracului!sigur s-a luat de el ca a venit matol acasa si poate freaca pula si nu se duce la munca,o arde cu paru'n ochi prin oras!sucursurile dracului!cu asa tineret ne ducem draculuim de tot!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212