REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un TÂNĂR care consuma DROGURI s-a ARUNCAT de la etaj şi a MURIT, la Constanţa!

Un TÂNĂR care consuma DROGURI s-a ARUNCAT de la etaj şi a MURIT, la Constanţa!

Replica API 27 ianuarie 2020 | 00:50 1956

Tragedie la Constanţa! În noaptea de duminică spre luni, 26 spre 27 ianuarie, cadrele medicale şi oamenii legii au fost solicitaţi să intervină, în jurul orei 00.00, pe strada Ştefan cel Mare, la nr. 12, acolo unde un bărbat căzuse de la etajul 6 al unui imobil.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decedat. Potrivit primelor informaţii, se pare că un tânăr în vârstă de 24 de ani s-a aruncat de la etaj.

Update: Potrivit informaţiilor noastre, tânărul era consumator de substanţe cu efect psihoactiv şi era destul de agitat. Se pare că, în noaptea respectivă, a mers la domiciliul părinţilor, acolo unde s-ar fi iscat o ceartă, după care tânărul ar fi sărit de la etaj.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt peste tot...vin la scoala in pauze cand ies copii,pe multi ii obliga sa cumpere,ii ameninta ...cu toate ca patruleaza politia de doua ori pe aceiesi scoala di de dimineata si seara ii cunosc bine si nu le fac nimic,se prefac ca nu ii vad
0
0
Urmatorul,va rog!
4
1
Cine e de vina, aia 10 mil care au emigrat, mazare a stricat tot si altii ca el, de aia o duceti voi rau acuma si ati ajuns din maturatori sefi prin pupat in peleu ,pe zeci de mii de lei, si copilasii vostrii se trag pe cur si pe nas pana ii ia the devils
4
2
Si la.navodari aceeasi cauza ,trag sobolan dorm pe scari pe jos pe unde apuca ,ii gasesti pretutindeni!!! Vanzatori sunt ogroaza ,se schimba intre ei ,atatia pusti care vand unii cu dosare stiuti destul de bine care continua activitatea ca de sunt tinuti in brate de gabori!!!!
7
2
pai ba boule daca aau 55 acum inseamna ca aveau 25 la revolutie adica fix UTC-isti. Dupa ce ca puti a prostie bolsevica te mai si dai in stamba! Daca taceai bolsevic imputit undercover ramaneai! Dobitocule!
3
1
Jurnalistii astia nu stiu sa faca diferenta intre droguri da-si dau cu parerea
2
2
din respect puteti dezactiva sectiunea de comentarii
3
4
Atentie cad drogati!!!
8
0
E un tembel cere racaie ca profesorii de la liceul Calinescu sant comunisti. Ba , atat de semidoct sau poate drogat incat sa nu constientizezi ca profesorii acea au varste intre 30 si 55 ani. Pai dupa cate stiu au trecut 30 de ani de caderea comunsitului.
6
4
Vira conduce cta
6
5
MSS vinde ce vrei si ce nu vrei baba novac
10
0
Clanurile interlope se toarna la politie dar politisti sunt baieti buni colecteaza de la toata lumea si uite asa consumul drogurilor dar si traficul de femei creste continuu de la an la an,dar politisti una o tin cu activitatea lor foarte buna raportata la fiecare sfarsit de an,exact ca directori care pana la accidentul de la"Colectiv"aveau cele mai curate spitale din EUROPA.
13
0
Copilul de la Calinescu era linistit si invata bine. putorile drogate si chiulangioaice ca tine il sicanau si il batjocoreau fara ca javrele comuniste de profesori sa faca nimic. D-aia s-a aruncat! Iar astialalti consuma tot felul de chimicale ca daca ar fi luat canepa in bot ar fi stat cuminti sedati in casa lor si nu ar mai fi facvut niciun scandal!
14
3
Drogurile au fost vandute de Vira din KM5. El da marfa gratis ca sa faca lumea dependenta dupa care le vinde. Este un proxenet jegos care vinde si droguri. O panarama de om. Chiar asa politia e degeaba?
26
2
Multumim ptr grija care sistemul politic actual il manifesta problemelor oamenilor
11
10
S a aruncat de la etajul 7 care defapt este 8 , ptr ca mai este un etaj deasuprea parterului care nu se socoteste, eu locuiesc in aceeasi scara el, il stiu de cand era copil mic, intr adevar consuma le.gale pacat
3
6
Mai handicapatilor. Incercati sa nu mai judecati pacatele altora si sa va vedeti de ale voastre. Stiti voi cu ce se confrunta baiatul asta de va aruncati parerile asa? Sa va fie rusine, mai aveti si o galagie de ani degeaba.
10
9
Pai majoritatea astura care vand droguri cand sunt prinsi li se da cu suspendare .
12
4
Unii vand droguri si prostii cumpara, dar ei se cred cei mai smecheri. E gradul mare de prostie in tara noastra. Daca sunt 3 prosti care sustin o prostie si al 4-lea are avea dreptate, pica de prost cel care are dreptate pentru ca majoritatea nu o sa tina cu el.
12
2
cat mai multi
15
6
Dar si-a luat ceva avant, saracul! Cum de a ajuns la distanta aceea de bloc?
3
5
La fel si-n Eforie , se vand din Orice pozitie
13
2
care isi iau lunar salariu de la traficanti, vinovati sunt judecatorii corupti care au lasat sa infloreasca republica mazare. Astia ar trebui spanzurati primii in piata publica.
22
3
in Constanta drogurile cad din cer direct pe plaja ca anu' trecut, drogurile au ajuns sa se vanda precum painea, nu mai este nici o restrictie, ce societate aveam inainte de 1989 si cum s-a ajuns
17
7
Pentru ca a scapat lumea de inca un tampit? Pai asta-i motiv de bucurie! Da' de-ar sari toti drogatii de pe blocuri sa scapam dracului de toti ciudatii!!!
17
15
Si Tariceanu si contra-semnatarii HG 349 pe 2007 care au LEGALIZAT ETNOBOTANICELE sunt liberi,banii si i au luat cand au semnat si acum noi populatie ne confruntam cu efectele acestei plati,acestei spagi date de chinezii care au laboratoare si de cei care au avut si au inca si azi de castigat de pe urma blestematei de hotarare guvernamentala,UNA PENTRU SANATATE NU STIA TARICEANU SA DEA!
15
4
Constanta plina de droguri: Atelierelor, Piata Chiliei, Grivitei , Lupoaica, vand tiganii in plina strada mizerii.
37
4
Cunosc 3 locatii in Constanta unde se vand ETNOBOTANICE de cel putin 1 an de zile si vad ca isi duc activitatea mai departe chiar daca JANDARMI ii prind pe cei care cumpara ETNOBOTANICE de la respectivi vanzatori nederanjati . Cum se face de ii prind doar pe cei care cumpara , adica sunt filati chiar din imediata apropiere , asta inseamna ca se stie cine vinde . MENTIONEZ CA DE CEL PUTIN UN AN VAND IN ACELASI LOCURI SI TOTUSI NIMIC . Numai cate cheltuieli ca sa ii duca pe cei prinsi la sectie in Palas . Benzina consumata si jandarmi care sunt platiti sa pandeasca . Pe vanzatori vrem prinsi .
34
4
pe alex fiilip cand il luati vinde droguri
36
5
Suicide Squad!
8
10
Asa scapam de panarame
23
7
Se vinde droguri si autoritatile nu vad nu aid.
26
8
diicot constanta are protajatii lor,babicenco stii tu despre ce vorbim,te urmarim de ceva vreme si nu doar tu si filip e in aceiasi barca.Tic tac tic tac
39
2
In urma consumului de mizerii etnobotanice , multi consumatori au tendinta de a se arunca de la etaje ! E valabil si pt copilul de 12 ani de la Lic. Calibescu ... dar se vrea musamaizare ! Tineri de varste din ce in ce mai fragede devin dependenti ! Pacat ! Statul nu se implica ! Cei din fruntea statului se razboiesc pt. Ciolan ! Poporul este bolnav ! Asta-i Romania Normala ... neamtule ?!?!?
56
12
Sa dea Dumnezeu sa se duca la puscarii copii la toti care o sa comenteze la acest articol din postura de DOCTOR HONORIS CAUSA , de Psiholog, de critic si el defapt sa fie o diarie de om
13
33
Se vinde drog in piata chiliei pe ion ratiu vis a vis de o casa in constructii am dus eu acolo un drogat si a luat drog apoi nu mi a platit cursa pe masina si daca nu a platit torn pe toti
38
7
Nu mai va drogatz
42
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102