REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Un tânăr de 21 de ani a fost urmărit de polițiști după ce s-a urcat beat la volan

Un tânăr de 21 de ani a fost urmărit de polițiști după ce s-a urcat beat la volan

Ana Maria LIPAN 21 mai 2023 | 14:39 1080

Un tânăr de 21 de ani care în noaptea de sâmbătă spre duminică nu a oprit la semnalele poliÅ£iÅŸtilor, în timp ce circula pe un drum naÅ£ional din judeÅ£ul Suceava, a fost prins după o urmărire în trafic ÅŸi după ce s-a izbit cu autoturismul de un podeÅ£ din beton. Åžoferul era atât de beat încât nu a putut ieÅŸi din maÅŸină, fiind scos de către poliÅ£iÅŸti.

Un tanar de 21 de ani a fost urmarit de politisti dupa ce s-a urcat beat la volan

Incidentele s-au petrecut sâmbătă, pe DN 29 A, pe raza satului ÅžerbăneÅŸti, comuna ZvoriÅŸtea din judeÅ£ul Suceava. La ora 01:10, poliÅ£iÅŸtii din cadrul SecÅ£iei 8 PoliÅ£ie Rurală Adâncata, au încercat să oprească un autoturism, folosind semnale luminoase ÅŸi acustice agenÅ£ii decizând să-l tragă pe dreapta pe ÅŸofer după ce au observat că maÅŸina se deplasează haotic, scrie news.ro.

„Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor agenÅ£ilor de poliÅ£ie ÅŸi ÅŸi-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala de poliÅ£ie, având semnalele luminoase ÅŸi acustice în funcÅ£iune. După aproximativ un kilometru, la intrarea în localitatea ÅžerbăneÅŸti, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcÅ£iei de mers, a ieÅŸit în afara părÅ£ii carosabile ÅŸi a acroÅŸat un podeÅ£ de beton. Imediat după impact, la faÅ£a locului a ajuns ÅŸi cea dea doua patrulă din cadrul SecÅ£iei 8 PoliÅ£ie Rurală Adâncata, poliÅ£iÅŸtii procedând la extragerea din autoturism a conducătorului auto, care se afla în vizibilă stare de ebrietate. Cu această ocazie s-a constatat faptul că acesta se afla singur în autoturism, după extragerea din autoturism, poliÅ£iÅŸtii au stabilit faptul că ÅŸoferul este un bărbat de 21 ani, din comuna ZvoriÅŸtea, judeÅ£ul Suceava”, informează, duminică, oficialii PoliÅ£iei judeÅ£ene Suceava.

Testul realizat cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, după ce au căutat în baza de date, poliÅ£iÅŸtii au constatat că ÅŸoferul nu are permis de conducere.

Şoferul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, transmite stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436