REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc! Iată ce MESAJ a transmis înainte de teribilul gest!

Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc! Iată ce MESAJ a transmis înainte de teribilul gest!

Replica API 30 decembrie 2019 | 00:41 1693

Gest extrem al unui tânăr de 25 de ani, în seara de 29 decembrie! Acesta s-a aruncat de la etajul 8 al unui imobil din Constanţa, de pe strada Nicolae Iorga.

La faţa locului au intervenit paramedicii din cadrul detaşamentului Fripiş, cu o ambulanţă de prim răspuns. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul a fost declarat decedat.

Înainte de a comite teribilul gest, tânărul a dat de înţeles că va face acest lucru, printr-o postare pe facebook. De altfel, iubita lui a fost cea care a sunat la 112.

Iată mesajul transmis de tânăr, într-o fimare pe Facebook:

"Bună mamă... îmi salut prietenii care îi am, cunoștințele și fosta iubită, care m-a împins să fac lucrul ăsta. Vreau să spun că singura persoană care nu aș vrea să sufere din toată treaba asta este mama mea, pentru că ea nu are nicio vină. Ea a încercat să îmi deschidă ochii, să îmi spună că la ce mă gândesc eu este total greșit și nu este un capăt de lume. Eu simt altfel lucrurile și le văd altfel. Știu că e greșit ceea ce mă gândesc să fac. Știu că acest ultim mesaj nu este o soluție atât de bună. Într-un fel, vreau să îmi cer scuze față de mama mea care s-a luptat atât cu mine și care mi-a dat viață și care s-a chinuit. Nu aș fi crezut niciodată că totul depinde de o altă persoană pentru mine. (...) Relația mea cu Alina a fost una toxică pentru mine".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un fraier mai putin...
3
1
Asta putea fi ingerul mortii daca trecea cineva pe acolo in momentul ala, bine ca n-a fost asa.
2
0
nu va aruncati dupa femei ,,,femei sunt destule ,avem pentru toti pulicica nu prea este cat le trebue,.
11
0
de viitorii sinucigasi, pai, ai o deceptie in dragoste, viata ti se duce si ajungi maciuca nemernicilor sa faca misto de tine, gunoaiele tarii prin glas si arunca cu piatre, baiii, neica nimeni ce sunteti voi, inima aia a voastra e de cc? animalelor
2
1
cum sa mori ba ptr o panarama,s.au terminat gaurile? te duceai dreq la traseiste si iti rezolvau urgentele! panarama aia oricum il lasa fara bani si.l traducea cu toti.
6
0
Hai s-o batem pe alina, bagam pula-n inima
5
2
Caz tipic : Curva vs Fraier
14
3
Fereasca Dumnezeu pe oricine
11
0
Macar Alina asta era buna de pula?
11
9
baiatul mami un fatalau pai alti nu au ce sa manance isi rup carca cu munca de dimineatza pana seara si nu mai recurg la asa gesturi si tu te arunci de la etaj pt o pizda .
21
4
Alti tineri mor de diferite boli si ar da orice ptr inca 2-3 ani de viata sa se bucure de ea si asta se siuncide ca l-a parasit iubita .
37
0
Din articol se pare ca problema era veche, daca stia si mama si iubita de planurile lui diabolice. De ce nu l-au dus la medic, pentru ca omul avea o problema grava, mintea i-o luase din loc.Dar cum la noi se considera mersul la psoholog, psihiatru doar cand esti nebun, iata consecintele.
24
0
un dobitoc, iar daca a folosit facebook-ul pentru faima, atunci e dobitoc extrem.
24
13
Te folosesti pana si de tragedii teribile doar ca sa iti scuipi veninul ordinar din tine ! Asta va e rasa niste hoti ingrati la fel ca si liderii vostrii aflati dupa gratii exact unde va e locul! Pupa l pe taticu tau Livache cand te duci la parnaie dupa el!
16
19
vrem sange si poze cu mortu
5
22
... Si pt. ce ? Pt. o muiere care deja si-o trage cu altii ! DUMNEZEU sa il ierte !
28
3
a devenit VIRAL dupa moarte. LOL
21
3
Pe careeeeeeeeeeeeee!
22
4
Sigurii care sufera sint parintii , pacat de tineretea lui !D- zeu sa- l ierte !
24
11
Tinerii de azi se intrec in tampenii. Nu e zi de la Dumnezeu sa nu auzi de crime, accidente de masina, violuri, traficanti, inselatorii, etc.Viitorul tarii e f. intunecat cu hastagii, fara bun simt, fara educatie dar cu injuraturi la metru patrat.
23
30
Depresia se accentueaza in preajma sarbatorilor... pacat.
40
10
Fara minte
36
6
Dumnezeu sa-l ierte!
33
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218