REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un tânăr din Agigea care a vrut să fie dus la „fetiţe” a fost tâlhărit! Banii lui au ajuns la păcănele

Un tânăr din Agigea care a vrut să fie dus la „fetiţe” a fost tâlhărit! Banii lui au ajuns la păcănele

Replica API 20 octombrie 2016 | 01:10 246

Şi cu pofta-n cui şi cu banii luaţi!

Şi cu pofta-n cui şi cu banii luaţi!

Trei indivizi din Ialomiţa, dar care îşi „duc veacul” prin Agigea au pus la cale un plan desprins parcă din filmele de acţiune. Au consumat băuturi alcoolice într-un bar, s-au „împrietenit” cu un tânăr şi, văzând că are bani, s-au gândit că e momentul să dea „lovitura”. I-au propus să meargă cu ei pentru a-l duce la „fete”, numai că l-au tâlhărit şi l-au lăsat întins pe asfalt. Agresorii au băgat la păcănele o parte din banii furaţi.

Urmare a cercetărilor efectuate în cazul unei infracţiuni de tălhărie calificată, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Constanţa i-au identitificat pe Şerban Levente, în vârstă de 26 de ani, Ionuţ Eremia, în vârstă de 23 de ani şi Florin Motoloi, în vârstă de 18 ani, din localitatea Făcăieni - judeţul Ialomiţa, bănuiţi de comiterea faptei. Mai exact, ei locuiesc fără forme legale în Agigea şi, pe 17 octombrie au mers într-un bar din localitate începând cu ora 19.00. În timp ce consumau băuturi alcoolice, au intrat în vorbă cu un alt tânăr, în vârstă de 27 de ani, pe care l-au chemat la masa lor. Au băut împreună până când cei trei au văzut că acesta din urmă are bani, mai ales că s-a oferit să şi achite toată consumaţia. Atunci, unul dintre ei i-a propus să părăsească localul şi să-l însoţească pentru a-l duce la o fată, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale. Au plecat şi, profitând că au ajuns într-o zonă mai ferită şi întunecoasă, au tăbărât pe el, l-au trântit la pământ şi imobilizat, furându-i suma de 700 de lei, pe care o avea în combinezon, după care au fugit. Partea vătămată a alertat Poliţia, care a şi declanşat cercetările. Astfel, a doua zi de dimineaţă i-au luat pe suspecţi direct de la domicilii. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%, restul de bani fiind băgat la păcănele. Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi introduşi în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa, după care au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102