REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un tânăr din Constanţa a fost bruscat şi umilit de paznicul unui magazin din Piaţa Brotăcei

Un tânăr din Constanţa a fost bruscat şi umilit de paznicul unui magazin din Piaţa Brotăcei

Replica API 3 iunie 2014 | 00:00 424

Scuză: era prima zi de muncă...

Scuză: era prima zi de muncă...

Un tânăr din Constanţa susţine că a fost bruscat şi umilit în public de către paznicul unui magazin din Piaţa Brotăcei. Este vorba despre Alfa Beta, acolo unde agentul de pază, într-un exces de zel, şi-a înfipt mâna în gâtul unui băiat de 19 ani, ţipând la el că nu are voie să intre printre rafturi cu laptopul în spate. Managerul unităţii a menţionat că a vorbit cu părinţii tânărului, cerându-şi scuze pentru comportamentul angajatului, însă era prima zi de muncă a respectivului...

Întâmplare din Constanţa, în anul 2014, anul în care paznicii magazinelor îţi bagă mâna în gât dacă ai "tupeul" să intri cu un bun personal. Cel puţin asta susţine Dorin, un tânăr de 19 ani, care a contactat redacţia cotidianului "Replica", relatând că a fost bruscat şi umilit în public. Totul s-a petrecut în dimineaţa de luni, 2 iunie, când acesta a mers la magazinul Alfa Beta din piaţa Brotăcei pentru a-şi cumpăra câteva alimente. La el avea un rucsac, unde îşi ţinea laptopul, însă, cum nimeni nu-i asigura paza, a decis să intre cu el. "Am intrat în magazin şi scria mare că angajaţii nu răspund pentru furtul bunurilor personale, ei doar asigură un loc unde să ţi le laşi. Cum aveam la mine laptopul, m-am gândit că nu ar fi tocmai momentul în care să risc să rămân fără el, motiv pentru care am intrat. Totul a fost în regulă, am plătit la casă, am băgat produsele în sacoşă şi am dat să ies. Atunci, când eram în uşa magazinului, m-am trezit că mă prinde cineva de guler, m-am întors şi mi-a băgat mâna în gât", a relatat, pentru "Replica", Dorin, care susţine că paznicul i-ar fi spus să termine cu şmecheriile astea de a intra cu rucsacul în spate pentru că-i face lui probleme.

"A ţipat la mine şi m-a ameninţat că îmi scoate figurile din cap"

"Atunci i-am spus să ia mâna de pe mine pentru că nu are acest drept şi să se uite în rucsac să vadă că e un laptop. A început să ţipe şi mai tare, de faţă cu toată lumea, că mă ia la bătaie şi-mi scoate el figurile din cap. În tot acest timp avea mâna în gâtul meu. Am plecat cu un gust amar şi am sunat la responsabilul magazinului, care şi-a cerut scuze şi mi-a spus să fiu şi eu mai înţelegător pentru că e prima zi de muncă a agentului de pază", a completat Dorin. Acest lucru a fost confirmat chiar de persoana care se ocupă de societatea comercială, contactată de reporterii "Replica": "Da, ştiu despre evenimentul respectiv. Este un angajat nou, cu care o să discut şi o să-i explic cum trebuie să abordeze problema. Mi-am cerut scuze şi sperăm să nu se mai întâmple. Am vorbit cu părintele băiatului şi eu mi-am cerut scuze în numele lui, e prima lui zi, probabil a fost luat puţin luat de val, i-am promis domnului că nu o să se mai întâmple". Dorin a menţionat şi faptul că se gândeşte să depună plângere la Poliţie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272