REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un tânăr din Constanţa plănuieşte să atace plata prin SMS pentru parcare în instanţă!

Un tânăr din Constanţa plănuieşte să atace plata prin SMS pentru parcare în instanţă!

Replica API 25 octombrie 2017 | 00:58 398

Plata parcării prin SMS, proiect pilot implementat momentan în zona bulevradul Tomis şi Sala Sporturilor, a adus la bugetul local peste 22 de mii de lei, susţin reprezentanţii Confort Urban. În zona menţionată sunt disponibile 120 de locuri de parcare. În timp ce unii susţin că este un sistem bun, chiar dacă mai scump, dar care le permite să cumpere şi abonament la parcare, există şi persoane revoltate de situaţie. "Este o porcărie. Am luat decizia să parchez acolo, să nu achit prin SMS, iar când mă vor sancţiona, voi merge în instanţă. Am să câştig. Voi demonstra că nu este în regulă acest sistem", susţine Alexandru, un tânăr din Constanţa.

Facem precizarea că taxa prin SMS este de 0.45 eurocenţi ora de parcare (telefon 7420).

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai probleme grave ba baiatule, mergi si fa un control si mai citeste articolul o data! Este atacata plata prin sms pentru ca nu este normal sa nu fie montat un parcometru!!! E o aplicatie tpark unde cu gurita ta spui ca platesti abonament, dar daca omul vrea sa stea o ora si nu are credit ce face?
3
1
Pt retardoizi: daca ati citit in plm de cretini panourile alea scrie acolo de o aplicatie tpark se numeste unde poti sa platesti cu cardul abonament pe 7 sau 30 zile pt cretinul care nu putea sa parcheze noaptea. Iar prin sms poti sa platesti si 8 ore, dar voi sunteti niste copti prajiti cu tigai de 1000 euro bagati benzina de 30 lei si 5 E pe luna la cartela. Cand v-ati luat copaile alea nu v-ati gandit ca mai platesti si parcari si impozite. Iar cartela au copiii de liceu, luati-va abonament ca atitudine de valorosi aveti toti.
5
3
Noi nici nu avem telefoane dar mai ales credit cand incarci telefonu platesti pe un euro aproape 6lei in loc de 4.4lei pai cum calculeaza taxa de parcare se pune un euro 6lei sau..
3
4
Cel mai prost sistem. Noaptea stau goale pt ca nu poate plati nimeni mai mult de 3 ore... porcarie sa platesti noaptea cand nu este nici o masina in zona
4
4
O prostie plata prin sms, daca tot se cred destepti trebuia sa puna prin cash sau card.
2
7
si nu poti alege decat o ora sau trei
3
5
Acest tanar pe nume Alexandru mai bine s-ar castra !!!
16
7
In Brasov si in alte orase unde exista acest sistem de plata a parcarii exista in paralel si automatele de plata a parcarii precum si un angajat la care poti plati parcarea daca nu poti plati prin sms sau nu ai fise pt automayul de parcare. Sanu uitam ca nu toata lumea poate plati prin sms pt ca au blocata plata prin sms.
10
6
Txa de parcare in centrul Constantei trebuie marita la 5 euro ora. Constanta se sufoca de mitocani si gunoaie! Sambata si duminica de la Capitol pana jos la mare traficul auto trebuie interzis. Hai sa curatam orasul de mitocani si mizerie!
21
4
Chiar asa greu le este sa puna parcometre? Sa poti plati si cash sau card?
7
7
Nici nu trebuia facuta parcare pe bd Tomis! S-a instituit sens unic pe Tomis din cauza faptului ca 2 benzi erau insuficiente pe sens. Si ce avem acum? Sens unic cu patru benzi, dar doar doua pt cifculatie auto. O tampenie. La orele de varf e praf.
6
9
O mare tampenie,ca absolut tot ce se intampla in tara asta
11
14
Si cum se contorizeaza taranilor timpul de stationare? Am vazut cu ochii mei cum Politia Locala trece pe aceste bulevarde si zone des dar verifica si faze poze doar la masini care nu sunt din CT si masini ieftine, pentru ca la alea scumpe ale patronilor care au afaceri in zona nu le verifica, dar daca tu cetatean de rand ... Te duci si stai 1 minut jumate ... Vin imediat si te verifica cu gandul sa iti dea amenda ca nu ai platit. Iar sistemul de plata este praf, cine sta cu credit pe telefon din moment ce toti au extraoptiuni? De ce nu exista un timp acord de 24 de ore sa iti poti plati timpul
5
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218