REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un tânăr din Constanța, URMĂRIT de POLIȚIE: A fost IMOBILIZAT pe stradă!

Un tânăr din Constanța, URMĂRIT de POLIȚIE: A fost IMOBILIZAT pe stradă!

Replica API 9 iunie 2020 | 00:05 4172

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu, la data de 7 iunie a.c., în jurul orei 00.00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu.

Întrucât șoferul nu s-a conformat somațiilor legale ale polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului, fiind solicitat sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Constanța. Echipajele de poliție au reușit blocarea autovehiculului în cauză pe strada Uzinei din orașul Ovidiu, iar conducătorul auto a fost imobilizat și legitimat, fiind vorba despre un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în cursul zilei de duminică, 7 iunie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, după care luni, 8 iunie, a fost prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Cunoscut cu antecedente penale

Este vorba despre Petrică Cristian Bulgaru, care are ca studii 10 clase, fără ocupație și fără loc de muncă, cunoscut cu antecedente penale. Spre exemplu, în 2016 a fost depistat beat la volan, rezultat 0,58 mg /l alcool pur în aerul expirat, dar și fără permis de conducere. Atunci, individul a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției. De precizat este faptul că nici la acea dată nu se afla la primul conflict cu legea penală.

Liliana IONIȚĂ

Citește și: VIDEO! SCANDALAGIU, URMĂRIT cu FOCURI de ARMĂ pe străzile din Constanța!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imobilizat pe strada. Mie mi se pare ca este camp.
7
0
Sa va iau pe totii martalogi in pitic voi mahari lichelelor ca va ghiortaie matele nu aveti o chifla in stomac da sunteti interlopi
17
0
interlopi si proxeneti din Cernavoda ni se rupe piticu de politie...Noi suntem maharii si conducem sistemul m.a.i si justitie
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614