REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Un tânăr din Medgidia și-a dat foc în mașină! A publicat un VIDEO cu explicația teribilului gest

Un tânăr din Medgidia și-a dat foc în mașină! A publicat un VIDEO cu explicația teribilului gest

Replica API 22 august 2019 | 00:02 1348

Reacția tatălui, INCREDIBILĂ!

Reacția tatălui, INCREDIBILĂ!

Caz șocant la Medgidia! Un tânăr de 26 de ani și-a dat foc în mașină, lângă Murfatlar, sătul de jignirile tatălui. Tânărul avea aspirații mari: voia să navige, dar își dorea și o carieră militară. Marți, la ora 17.00, a fost transportat la spital în stare critică, după ce un martor a sesizat tragedia. Acum, se zbate între viață și moarte pe patul de spital, la Terapie Intensivă, având arsuri de grad 3 pe 90% din suprafața corpului.

”Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greșit. Taților de băieți, nu îi faceți copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieți dar mai au nevoie de puțină iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face și știu ca sunt un laș dar nu știu ce altceva sa fac”, a scris Adrian pe facebook. Pe pagina sa a postat și un filmuleț prin intermediul căruia povestea motivele care l-au condus la gestul extrem.

Sursa foto: Gabriel Radu

VIDEO:

”Îmi pare rău, știu că sunt un laș pentru ceea ce fac, dar nu mai pot. Tatăl meu m-a adus la un nivel în care nu credeam că o să ajung., De 10 ani, el tot aceleaşi jigniri şi critici le are la adresa mea. Niciodată nu m-a apreciat sau mi-a zis nişte vorbe care să mă îndrume. De fiecare dată, numai critici şi înjurături. Este un alcoolic incredibil. Toată ziua bea și nu face altceva. De când est plecat în Italia, parcă a înnebunit de tot, numai să bea, să injure, să-și bată joc de mine. Nu mai pot. Am vrut să scap de el, să plec pe mare, dar n-am reușit, nu e de bine. Acum, când să reușesc să intru în armată, deja, mi-a adus moralul… m-a distrus mental, nu știu ce să mai fac. Nu-mi găsesc vorbele să-mi iau La revedere față de voi. Îmi cer scuze, mamă, pentru ce am făcut, dar nu mai pot să rezist. Îmi pare rău”, a spus Adrian, cu lacrimi în ochi, în filmarea postată pe facebook înainte să-și dea foc.

Tânărul este la spital, cu șanse minime de supraviețuire. Are arsuri de gradul 3 pe 90% suprafața corpului.

Nu poate fi numit TATĂ!

După ce a aflat de gestul fiului său, individul, care-și spune ”tată” a postat un mesaj oe facebook:

„Cu acordul și permisiunea voastră acest «nenorocit» de tată care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta cînd vor Aviz viitorilor părinți”, a scris tatăl lui Adrian Lipan pe Facebook.

”Costinel Lipan, tu nu meritai să fii tatăl unui copil pe care l-ai îmbolnăvit psihic...Cunosti rolul tatălui în viața copiilor, om mic fără inimă!? Daca propriului copil ai reusit să-l aduci in pragul sinuciderii, ma gandesc oare mama acestui copil cum sta cu psihicul din cauza ta și primind aceasta veste devastatoare pentru o mamă!? Tu meriți tot ce este mai rău pe acest pământ...copilul "șarpe " cum ii spui tu, este exact ce ai educat. Atât cât tu om de nimic nu ai stiut sa fii tată, nu judeca si critica comportamentul copului tău ! RUȘINE! Sper sa se faca bine și să te poata ierta vreodată!”, i-a transmis o apropiată a tânărului.

UPDATE:

Din păcate, tânărul a murit la spital.

M.P., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si taica-su tot o victima e.Noi cetatenii de rind,la fel.Suntem victimile unui sistem securisto-comunist unic pe planeta.
0
0
Cum dracului puteti judeca voi pe unul sau pe celalalt atata timp cat nu stiti ce s-a intamplat intre cei doi si unde este adevarul? Pana una alta nu avem clar decat gestul unui cretin care a ales sa crape in cel mai groaznic mod! Restul este can-can!
2
1
tasu sa se duca dupa el urgent!
1
0
Pacat ca i se da credit acestui monstru de catre unii dintre cititori. Astfel de indivizi trebuie pedepsiti, el este autorul esecului fiului sau. Incapacitatea de a educa si indruma un copil duce uneori la astfel de situatii. Din pacate nu exista cadru legal in aceste cazuri...
4
0
sa ma lingeti in cur avortonilor, asa e in viata unii reusesc altii se rateaza, unii sunt destepti altii prosti de pup ca voi de sub mine, tineri jegosi care mancati pensiile parintilor si nu mai stiu cum sa scape de voi, la fel ca cel din imagine, pai ala e barbat, ala e un cacat care a meritat sa moara si a murit cum a vrut.
3
3
Marine , pacat ca nu te-a avortat ma-ta........acum e prea tarziu......
0
2
@ Marin.....cum pot exista , oameni rai ca tine ? Omu asta avea un vis frumos , un ideal anume . Asta se numeste vointa puternica . In fine ...nu mai conteaza .
2
1
@marin dupa nume tu esti un prost si dupa cum ai scris mai esti si analfabet, fmm de imputit jegos
1
2
Din pacate , intreaga societate este bolnava ! Acest sistem tampit , face tot mai multe victime !!
9
1
da fati bai baiatule casa ta si mutate in alta parte, numai cerseala stii, poti munci si ospatar sau spalator de masini nu neaparat director. dupa fata esti cam prost si ratat.
4
11
Regretabil pacat de el dar totusi la 26 de ani trebuie sa fii pe picioarele tale ce inseamna asta te cearta tata la 26 de ani si tu te sinucizi
10
4
intodeauna se merge pe ideea ca parintii au dreptate si ca bataia e rupta din rai, si ca copiii sunt sclavii lor, trebuie sa asculte de ei orbeste, chiar daca nu au dreptate, se merge pe ideea casa mea regulile mele, nu respecti regulile te dau afara sau pe ideea eu te-am facut eu te omor........... si uite ce rezultate sunt
9
2
Conform fizionomiei faciale ,este un tanar sensibil,urechile sunt pozitionate mai jos decat linia sprancenelor ii trebuia sprijin moral ,dialog decent si vorbe frumoase si multa sustinere din partea familiei .
15
2
Bagati la cap tati si copii!
15
1
Regretam cele intamplate, dar putea sa gaseasca o alta solutie.
19
0
Problema e ca sufera mai rau tot din cauza lui ta-su si alti tati care fac la fel nu se cumintesc peste noapte. Bine ca unii lupta sa mai repare ceva, e adevarat ca suferintele nu se uita usor, dar macar nu se dau batuti,
12
0
Cunosc si eu un asemenea "tata", acum sunt om in toata firea si am preferat sa ma indepartez ca sa imi fie bine insa ranile sufletesti nu le va vindeca nimeni. Imi pare rau ca acest tanar nu a gasit puterea sa isi faca singur un drum.
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920