REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un tânăr DROGAT, RAVAGII în Năvodari: ATACA oamenii și spărgea geamurile magazinelor cu o RANGĂ! Video

Un tânăr DROGAT, RAVAGII în Năvodari: ATACA oamenii și spărgea geamurile magazinelor cu o RANGĂ! Video

Replica API 5 decembrie 2019 | 00:52 2844

Intervenție la Năvodari în cazul unui tânăr care a semănat panică! Acesta se afla, după cum spun martorii, sub influența drogurilor și devenise extrem de agresiv. Mai exact, la data de 4 decembrie, în centrul orașului Năvodari, individul, înarmat cu o rangă, a început să spargă geamurile magazinelor și să atace oamenii. Doi trecători au intervenit și l-au imobilizat, ulterior fiind solicitată intervenția oamenilor legii. Aceștia au sosit la fața locului, urmând a se lua măsurile legale ce se impun. ”Am trecut cu mașina prin centrul orașului și am văzut când acel tânăr lovea cu o rangă/fier în vitrinele unui magazin. Am coborât repede din mașină, l-am luat prin spate și l-am imobilizat la pământ împreună cu un alt bărbat, până au venit autoritățile”, a spus consilierul local PMP Costel Aurelian Dumitrașcu.

Menționăm că acest caz nu este singular, din păcate. În ultima perioadă, tot mai mulți tineri care consumă etnobotanice devin recalcitranți și chiar recurg la acte de violență.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va dati seama ca e doar de reclama sa va iau voturile
0
0
Dumitrascu asta disperat sa isi faca publicitate pe Facebook la drogat pe ala si la pus sa sparga. Dar dc nu spune cand avea magazin de etnobotanice in navodari la calapod acolo in complex impreuna cu mentorul lui care la si bagat in politica?
3
1
Dupa ce ca stateau pe el retarzii aia il mai si loveate si calca pe glezne homosexualul ala in trening albastru, o sa il iau sa il frec cu bile daca tot ii place durerea.
1
0
Ce amenzi o sa plateasca bulangiul ala in training negru Adidas habar nu are...ce sectoare o sa iti iei baga mi as pula in tine de avorton de Navodari.V ati vazut si voi smecheri oras de baboi?dai in ala tinut pe jos si mai faci si talente?injuri si te uiti in obiectiv?o sa iti scot ochiul bulaneeee
0
0
Dupa ce ca nu misca sau suit amandoi pe el achime, ai grija de tine si mai interesati va de Denis ananas, a acaparat tot orasul cu legalele lui
0
0
ASTA DA EXEMPLU DE OM IMPLICAT ! DOMNU DUMITRASCU SA CANDIDATI LA PRIMARIE SI SA NE SALVATI DE TOTI DROGATII SI PESTII DIN ORAS INCLUSIV DE CORUPTI
4
3
O sa-l ajut pe pusti cu bani si cu avocati, era in sevraj si nu avea discernamant. O sa-i faca plangere penala acestui Dumitrascu pentru loviri si alte violente, sechestrare.O sa am grija sa aiba multe ingrijiri medicale. S-a terminat cariera ta politica dl Dumitrascu.
3
6
Se vand droguri la orice colt in zona restaurantului modern, pe strada marii si in zona liceului faceti ceva nu mai dormiti in bocanci cica "patrulati" noaptea pe strazi cand voi va plimbati cu masinile la caldura si drogatii isi fac de cap fara sa fie deranjati
2
4
De unde sa ia decat din vanzarea drogurilor si furturi legalele se vand in orasul asta ca painea calda
1
0
De unde iau acesti tineri banii sa cumpere droguri ?
0
2
Achime,sunt Soare, daca vezi comentariul meu si vrei razbunare, cauta-ma si-ti dau adresele la toti care te-au batut si care te-au imobilizat. Am fost de fata si i-am vazut pe toti.
5
3
Babele alea proaste ... comentau : e drogat , e drogat ! Asta e orasul creat de MATEI puscariasul spagar ! NAVODARI orasul care saruta marea ... cu cocaina ! Bravo la politaii locali ca aia nationali ca Coman si Larion ... vai mama lor de mahmuri ! Bine ca nu a omorat pe cineva , zdreanta !
6
1
Ce.s astia ?? Politia locala rutiera ???!!!!! Haaaaaaa , suferiti rau de tot ba gardienilor !! Sunteti distrusi rau de cap , auzi la ei ... politia locala rutiera !! Oare ce studii au astia legate de circulatia rutiera??
5
0
Bravo costele. Ai curaj. Nu ca lasii de la alte partide,, care se ascund dupa proceduri.Ai fi bun de lider al orasului,ca ai spune lucrurilor pe nume si nu ai avea frica. Eu te votez daca candidezi. Sper doar sa ai si echipa buna pt ca sunt multe lepre in navodari. Psdisti lipitori de bani publici, pnlisti care au fost la pds, si usristi care nu locuiesc in navodari. Esti singura optiune de normalitate pe care o are orasul asta pe viitor. Succes!
7
7
Nu i mai luati apararea celui cu trening, baiatul imobilizat e un drogat notoriu merita sa i se rupa toate oasele, daca ataca o ruda de a voastra prajitul ala nu ati reactiona la fel?
8
1
Jegos si un bulangiu partzar!Magazie de cacat umblatoare cu arfe de golan,caca te ai pe viata mamei tale de jeg uman,mai bine te caca ma-ta la un gard ,te apuci tu sa dai in ala tinut,sanchi si injuraturi cu un ochii la camera,pisa te ai pe zilele pe care le mai ai ca esti degeaba futu te ar lumea,o sa puna lumea mana pe tine de fetita cu harfe de baiat,s a umflat estrogenul din parizer in tine lua ti as mezelurile in pula
4
7
Laba nu vezi ca sunt singurii care au ajuns si nu dupa 10 ore.
2
2
Pe tipul in trening negru-albastru care l a lovit desi era imobilizat l ati vazut domnilor de la replica? Sunt curios daca o sa continuati povestea.... foarte curios. Pentru pensionarii si ageamii care nu inteleg ce inseamna fenomenul drog, ii compatimesc. P.S.: Deja am un deja-vu cu multe comentarii lipsite de inteligenta.
2
11
pai daca s-a ajuns ca drogurile sa cada din cer direct pe plaja, poftim consecinte
6
0
Dar de ce au paznicii aia imbracati cu veste galbene catuse?
9
0
am chemat politia ca sa evit un incident la care eram instigat, instigatorul fiind prevazut de codul penal, si tot eu am primit amenda. am facut plangere penala politistului local si l-a incadrat si pe altul, unu din fruntea urbei! nu dam nume ca se simt baietii lezati, desi ei sunt faptuitori ! si sa vezi cand o intra PJ-ul in politia locala, doar dispecerul va mai ramane cu job, L.A, M.R, N.C, T.M,G.M,C.F etc, etc.. toti cu calitatea de faptuitori. sa vezi constituire de grup infractional organizat. ca la cooperativele lu' ceasca si vaduve cu termen redus din brigada diverse
1
1
Eu cand am chemat politia la 2 drogati ,imi spusese ca de ce i-am chemat ca au consumat benzina degeaba
5
0
Aveti grija cum va purtati cu el , ca asta are drepturi mai ceva decat platitorul de asigurari , mai ceva decat copii si salariatii , deoarece este drogat cu drepturi in tara asta !! Deasemenea , ati belit pula daca nu.l tratati cum trebuie , mai ales ca totu.i gratuit pt el!! Fir.ar ma.sa a draqu de ordinar , pt asta.mi opreste mie mii de lei lunar ??
12
0
Dumitrascule, ala era Matei?
6
1
Felicitari domnule Dumitrascu ! toata stima si respectul meu !
12
0
La ce politie avem maine e tot pe strazi
8
2
Ce sa comentam e plin navodariul de ei stau prin scara blocului la liceu seara de seara zi de zi in fata liceului pe unde trec tineri la scoli cu drogurile la vedere fac sca dal batai si lupte cu caini ,bautura...femei..e jale si nimeni nu face nimic
11
2
Cum se face ca Don Huanito este mereu cand trebuie unde este , sa il votati in caz de alegeri ca vad ca omul este erou local , poate face si el niste banuti
8
11
Navodari oras de cacat plin de drogati, de Constanta nici nu mai zic
6
7
GHENA drogatilor din jud constanta! mai mult jeg , drogati si nesimtire in satul ala nai sa vezi in frunte cu betivii care circula non stop.traznivar fulgeru orasul de cacat
9
4
Sunt devina legalele lui Denis Ananas .
23
4
Cine este acest individ care a produs aceasta catastrofa?
6
3
Frumos actionat...bravo felicitari celor ce s au implicat
22
1
Burtosule care mananci mult,sa-mi bag pl in ma-ta care te-a cacat!Am fost internat la Palazu cateva ore decat,acum sunt treaz si iti promit ca te caut,buzunar cu patru intrari iti fac la burta aia mare!Nu te-ai lasat si ai mai calcat odata pe picior,cand te gasesc o sa fiu apt sa iti rup capatana aia de manelist imputit..
12
20
bravo, asta da exemplu in societate! felicitari pentru curaj Dumitrascule!
44
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367