REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un tânăr s-a masturbat în autobuz, de față cu călătorii. Video

Un tânăr s-a masturbat în autobuz, de față cu călătorii. Video

Virgil STOIAN 22 decembrie 2023 | 00:00 8530

Dacă în urmă cu două zile Replica vă aducea în atenție cazul șoferului de microbuz care obișnuiește să agreseze sexual adolescente, iată că ne confruntăm, din nou, cu o situație rușinoasă și, în același timp, îngrijorătoare. Un pervers sexual, fără nici o jenă, ziua în amiaza mare, s-a masturbat în autobuz. Se pare că bărbatul nu este la prima abatere, fiind cunoscut pentru astfel de scene, fiind surprins de mai multe ori, în asemenea ipostaze, pe liniile 2-43 și 5-40.

Un tanar s-a masturbat in autobuz, de fata cu calatorii. VideoPerversul din autobuz

Situația relatată mai sus este una îngrijorătoare, dat fiind faptul că zilnic circulă mii de elevi cu autobuzele, pleacă singuri la școală și se întorc tot singuri, la lăsarea întunericului. „Aveți grijă cu individul acesta!! Nu e prima dată când face așa, pe ruta 2-43, 5-40, l-am filmat și am atras atenția tuturor! L-am dat jos din autobuz, sunt camere în autobuze, cine vrea să depună plângere se poate folosi de imagini. Se pare că face asta frecvent!! Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar sunt persoane care văd și tac, reacționați cumva! Era plin de copile ce ieșeau sau intrau la școală!!”, a transmis o martoră.

Un tanar s-a masturbat in autobuz, de fata cu calatorii. Videoperversul din  autobuz

Din păcate, astfel de situații sunt tot mai des întâlnite, și nu numai în mijloacele de transport, ci și pe stradă sau în scări de bloc, unde perverșii vânează tinere sau chiar copile pentru a-și satisface nebuniile sexuale. Așadar, părinți, aveți grijă și vorbiți cu ai voștri copii și sfătuiți-i să evite astfel de specimene și, în caz de urgență, să apeleze la numărul unic de urgență 112.

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comunitatile LGBT,Q si alte litere,sa adauge pe lista lor si comunitatea labarilor liberi ! Labagiu life matters!
4
0
asta trebuie arestat sa faca puscarie sa se reabiliteze
3
3
Pai inutili locali nu se pot urca cu masina în autobuz deci cine sa ia masuri
10
2
Era rusulica? Sufera ca nu mai merge cu porsu pana la palazu cu 100?
3
1
omu avea paduchi lati si se scarpina
8
3
o multime de labagii, pierduta intr-o armata de nefutute
12
2
Metine, taci dracu ca te faci si aici de ras!!!
6
1
Barbatii cu plla mica...cancerul societatii
7
6
Bravo lui, in ziua de azi iti e si rusine sa mai scoti pola la calatori...ce societate oribila
11
2
Iar scrie-ți de rău despre noi tineri cei care sântem viitoru țări
4
12
Avea bilet sau o freca fraudulos?
19
2
Onanisti de la Distrigaz...ce pretentii sa avem de la ei.
19
2
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!
18
1
iar scriti de rau de noi tineri vitoru tari
8
6
N a mai asteptat sa ajunga acasa, la Cogealac, haha!
6
1
Era m***e??
6
0
de la pol. Locala cernavoda - daca era ea il rezolva rapid pe gagiul - si asa scapa si ea de vibratorul care sta permanent in gaos .....
12
2
bai habarnistilor , ala era cu uratul. Acolo avea el clopotelul. hi,hi,hi
10
3
Asta, este r*****a! Asta sunteti, perversii ieftini din dube!!!!
7
1
unde e politia locala?acasa?la somn?de ce nui vedem in mijloace de transport in comun?ei sunt pe teren, acasa la somn
17
1
Totuși este un tip norocos. Norocul lui că nu circul cu transportul public. Altfel, următoarele șase luni le-ar fi petrecut la Sp. Jud. Secția Ortopedie.
11
3
astia sunt viitorul de aur al scumpei noastre patrii..sa ne mandrim cu ei...acestia sunt ajutatti la greu..pomeni electorale...vaucere de alimente...de caldura...vaucere de somn...vaucere de tigari..bautura...etc..cei care au muncit toata viata lor,n-au parte de...NIMIC.. ei acum nu mai valoreaza nimic..
21
2
vazuse ca o sa urce controlorii si se cauta in buzunar de bilet
14
1
mai lasati si voi masinile casa si traiti viata adevarata in autobuze
19
1
Romania tara in care onanistii au drepturi
13
1
Măi oamenilor, astea-s știri?! Chiar în halul ăsta am ajuns ca societate?!?
12
6
Politia locala l-a amendat pe fiul meu minor cu 50 de lei, ca uitase sa isi prelugeasca abonamentul pe autobuz, si asa gratuit. Pe adulti nu ii vad ce fac in autobuz sau pe strada. isi parcheaza loganul pe un loc de parcare de pe care confort urban ar fi luat o taxa de la soferi...
18
2
Nu se mai rezolva nimic cu frumosul in asemenea caz. Batut ca la Vadu` Lat si rupte mainile si picioarele. 6 luni minim in scaun cu rotile. A mai fost unu` acum cativa ani pe la Casa de Cultura - zona Icil, exchibitionitul boschete si dus cu capul. L-am prins pe Str. Bucuresti intr-o seara ca agasa niste adolescente. L-am batut de l-am last intr-o balta de sange. Nu s-a mai auzit nimic de el de atunci, se pare ca a funtionat metoda mea.
25
7
ctbus sa angajeze firma de paza care sa controleze autobuzele in zonele ciudate ale orasului . buton de panica la sofer , aveti wi fi in autobuz , sunt solutii ca sa devina si transportul urban civilizat , fara cersetori , fara fier vechi , fara deviati sexuali , fara betivi , etc
26
6
Politia romana in civil la locul de munca se joacă pe tablete,calculator,telefon pe Facebook,tok,tok etc.Uite așa îi trece ziua de munca apoi vine și ziua pensionarii la 45 de ani cu o pensie minima de 1000 de euro.
22
4
Asa sunt constantenii. Niste labagii !
23
10
Incă o cioară stă pe afară Să între la colivie câțiva ani
23
1
Ala din poza este cumva consilier local?
28
0
Desființată slugile primarilor de la locala
17
7
Un nebun care trebuie terminat Statul trebuie sa ii inchida pe viata
23
6
Politia locala o freaca in logane noi!si daca fac ce zicea cineva mai jos,ies vorbe ca sintem asupriti,controlati si mai stiu eu ce!nici asa ,nici asa nu-i bine!romanul vrea si cu p**a'n c*r si cu sufletu'n rai......
19
3
Unde e politia locala, ameneaza babe ca vand patrunjel? Ar trebui ca in fiecare autobuz sa vedem politisti locali, care vegheaza la linistea publica, la fel si in parcuri, pe langa unitati de invatamant.
36
5
S-a furat prea mult si baga toti banii in sporuri si salarii. Treaba nu o face nimeni. Stau ascunsi prin birouri sa treaca ziua.
21
2
Aici trebuie sa fie politistii .Sa patruleze pe strazi.In statii cu un slodat, elev, un caine dresat.In UE in secunda 2 era nu sti cand vine politia cat de repede de unde apare pe strazi. Intr-un minut maxim era pe sus si legitimat ,filmat fara minciuni.La noi daca suni sa ceri ajutor devii inculpat in unele cazuri, sau iti cer sa mergi si tu la sectie sa dai declaratii.In UE opreu intr-un minut intre statii si era ridicat.Vezi politiste afara cu agende.Au caini dresati pe strazi,verifica cetatenii suspecti in statiile de metrou seara mergeau frumos dupa caine,cainele se ducea dupa miros ,perchezitionau drogatul,ii puneau catusele si plecau .Vorbeau frumos cu el fara sa ii bata sa il agreseze.Politia de la ordine publica trebuie sa patruleze pe strazi,fara masini.Sa supravegheze ordinea,sa mearga in patrula in statii ,cente magazine, sa prinda infractorii,drogatii , in scoli cat mai des ,sa controleze des cluburile, sa dea amenzi etc.
34
1
nici un politist sau jandarm pe strada sa-i ceri ajutorul in caz de ceva; nu e normal; magarii de la guvernare fac economie la sange pe spinarea si siguranta noastra si politia are mult prea putini oameni de multi ani; normal ar fi fost sa patruleze suficienti ca inainte de 89 dar si ca in occident; trebuia sa sune cineva la 112
33
0
Ce plângere sa faceți???! Au drepturi. Poponarii, pedofilii, criminalii, onaniștii - au drepturi. Oamenii normali și sănătoși la cap nu au niciun drept, ba te acuza și de nazism, fascism, rasism, discriminare, xenofobie, antisemitism. Asta e tot pachetul. Degeneratii, stricații, bolnavii mintal au drepturi. Deci suntem condamnați la tăcere.
43
3
Laba trista
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272