REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un TÂNĂR și-a GOLIT TOMBERONUL de GUNOI în MIJLOCUL TROTUARULUI

Un TÂNĂR și-a GOLIT TOMBERONUL de GUNOI în MIJLOCUL TROTUARULUI

Replica API 29 iulie 2020 | 00:00 3328

Nu este zi în care să nu fie semnalată vreo problemă legată de deşeurile lăsate în voia sorţii de către iresponsabilii din municipiul Constanţa. Oricât ar încerca autorităţile să controleze acest fenomen, este imposibil din cauza celor care îşi bat joc de popriul oraş şi îşi depozitează gunoiul în afara platformelor destinate colectării deşeurilor, pe spaţiul verde sau chiar în stradă.

La acest capitol, oraşul de la malul mării nu se află în cea mai fericită situaţie din cauza celor care nu înţeleg că ordinea şi curăţenia trebuie menţinute de către cetăţeni. Deşi riscă amenzi destul de mari, cei care își lasă gunoaiele, materialele de construcții sau obiectele din casă pe unde apucă, nu par să se sperie.

Cu tomberonul pe mijlocul străzii

Camerele de supraveghere, amplasate pe o clădire de pe strada Fulgerului, au surprins zilele trecute un tânăr care traversa agale strada, trăgând după el un tomberon plin cu saci menajeri umpluţi cu deşeuri. Bărbatul a golit pubela de gunoi pe trotuar, la colţul străzii şi s-a întors spre casă comportându-se ca şi cum nu s-ar fi petrecut nimic între timp. Imaginile postate pe un site de socializare au stârnit furia oamenilor care condamnă gestul de nesimtire al bărbatului şi cer ca Poliţia Locală să ia măsuri.

În locul în care tânărul şi-a „depozitat” gunoaiele, mai existau lăsate la voia sorţii componentele unei canapele.

click pe imagine

Iată care ar putea fi sancţiunile

Constituie contravenție la normele privind salubritatea, menținerea curățeniei și protecția mediului: aruncarea alimentelor, resturi alimentare, inclusiv din imobile, precum și aruncarea gunoiului menajer sau altor obiecte. Amenda este de la 400-800 lei pentru persoanele fizice și 500-1000 lei pentru persoanele juridice.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In roman romanes draq de zdrente tzigoina
1
0
un rom locuitor al rominiei si vorbitor de limba romani
2
0
Ciori ei fac asta nu se pot educa asa e gena lor
8
0
Montate camere de supraveghere chiar si la containerele de gunoi, iar cei care fac mizerie sa fie amendati. Numai asa se potolesc.
6
0
Sa i dea la cioroi vreo 5 ani de cusca
11
0
Un tanar tigan.
10
0
dati amenzi maxime la astia fara mila
11
0
e lipsa la romanasi , cioroi, grauri si porumbei toti o apa si un pamant , acasa ,la scoala in serviciu educatia e lipsa !
8
0
Mizerie, mizerie, mizerie in toata Constanta !
13
0
Romani egal ciori ca ascultati manele la nunti si mergeti la.lautari sa le dati 10 ron ca sa va cante de barosaneala. Tot mentalitate de sarac. Oricate bmw ati avea
14
2
Un tanar cioroi
14
0
Sigur e un roman.
5
1
Mi se pare mai degraba ca este o cioara borata nu un tanar!!! Polutia n-are timp de astia ci de cei cu masti!
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272