REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un tânăr zombie își făcea de cap ziua în amiaza mare, pe Mircea cel Bătrân! Video

Un tânăr zombie își făcea de cap ziua în amiaza mare, pe Mircea cel Bătrân! Video

Cristina BĂRBUCEANU 28 ianuarie 2023 | 00:00 29432

Încă un tânăr zombie a fost depistat la Constanța! Acesta a fost surprins într-o stare avansată de letargie pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța. Din câte se pare, situația este destul de îngrijorătoare, mai ales dacă ne referim la faptul că tinerii încă au liber acces la etnobotanice. Este foarte important ca, cine observă astfel de persoane pe stradă să sesizeze organele abilitate pentru ca oamenii aceștia să fie ajutați, mai ales că, în condiția de față, ei pot deveni un real pericol pentru societate.

Un tanar zombie isi facea de cap ziua in amiaza mare, pe Mircea cel Batran! VideoTânărul mergea pe mijlocul șoselei

Fenomenul Zombie pare a fi scăpat de sub control la Constanţa, dar nu numai! Sunt tot mai dese sesizările cu privire la tineri dezorientaţi, care se clatină pe picioare în stradă ori pe bănci în parc, cu privirile în gol. Sunt acei tineri care consumă etnobotanice şi pentru care lumea sună la Ambulanţă ori la Poliţie, pentru a fi „culeşi” de pe stradă.

Un tanar zombie isi facea de cap ziua in amiaza mare, pe Mircea cel Batran! VideoTânărul mergea pe mijlocul șoselei

Fenomenul este foarte greu de stopat, în ciuda eforturilor autorităților. Mai ales dacă luăm în considerare faptul că aceste substanțe creează dependență rapid, este foarte greu și pentru consumator să oprească administrarea lor, mai ales fără ajutor.

Un tanar zombie isi facea de cap ziua in amiaza mare, pe Mircea cel Batran! VideoDupă ce e claxonat, tânărul încearcă să se îndrepte către trotuar

Un alt tânăr din Constanța a fost recent surprins în mijlocul traficului, pe strada Mircea cel Bătrân. Ce ne-a captat atenția nu a fost neapărat faptul că bărbatul se afla pe mijlocul străzii, ci postura pe care o avea.

Un tanar zombie isi facea de cap ziua in amiaza mare, pe Mircea cel Batran! VideoCu greu, tânărul „zombie” ajunge aproape de trotuar

Acesta mergea într-un fel cocoșat, exact în felul în care merg tinerii care consumă acele substanțe psihoactive de tip „Spice”, extrem de periculoase pentru sănătatea oricui. Deoarece au început să conțină tot mai multe substanțe chimice interzise, drogurile respective creează efectul de „Zombie”, despre care auzim tot mai des în ultima vreme.

Un tanar zombie isi facea de cap ziua in amiaza mare, pe Mircea cel Batran! VideoDată fiind condiția în care se afla, tânărul se împiedică de bordură și cade

După cum se vede și în imagini, băiatul se comportă exact ca un „zombie” și merge pe mijlocul șoselei, blocând traficul. La un moment dat, acesta se îndreaptă către trotuar, imediat după ce bărbatul e claxonat de șoferul în fața căruia mergea.

Un tanar zombie isi facea de cap ziua in amiaza mare, pe Mircea cel Batran! VideoÎn cele din urmă, bărbatul a reușit să se ridice

Când aproape să ajungă pe trotuar, tânărul „zombie” s-a împiedicat de bordură și a căzut. S-a ridicat robotic și și-a continuat drumul în aceeași manieră înfricoșătoare.  

Un tanar zombie isi facea de cap ziua in amiaza mare, pe Mircea cel Batran! VideoȘi-a continuat drumul în aceeași manieră

Este indicat ca, cine observă, mai ales pe domeniul public, astfel de cazuri, să înștiințeze Centrul de Prevenire, Evaluare şi consiliere Antidrog Constanţa pentru ca oamenii aflați în această condiție precară să fie ajutați.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Claxonat
2
0
Sunt fica lu Tamara Maria Prodan si confirm ca e mama me-a. Sa degizat in barbat casa induca in ieroare. E nebuna. Lasa-tio in pace v-a rog!
0
2
Pe eba o făceau posta încă de la școala generală nr.7 de pe Adamclisi, acolo de unde a și absolvit. Si i se spunea Bobița. La liceu era experta deja. Și sora sa la fel.
3
2
Nuva mai drogat
0
4
În loc sa cobori și sa îl ajuți, sa suni la salvare, tu ce ai făcut? Ok, a greșit dar ce faceți voi presa pentru a fi aduși acești tineri pe calea cea buna? Am văzut stați în mașina și filmați pt a face un articol de kkt. Sunteți lăturile societății. Mi e scârbă de voi..
17
8
Ce curajos esti tu, ma, din spatele tastaturii. Vai de capul tau! Daca te-ar pune cineva sa pozezi un dealer, ai face in pantaloni...
8
1
Iar m.au prins astia spart, bine ca nu si c***t pe.mine din nou.
1
5
Din câte se observa nu-i obliga bre nimenea sa consume. Nu e cerere dau faliment
6
10
Asa bagati in voi otrava poate scapam de voi ca si asa sunteti scursuri ale societatii.
9
7
Tamara Maria Prodan se numeste nebuna. Este deghizata in barbat. A lucrat in domeniul bancar. A fost director la banca Intesa Sanpaolo. Sistemul bancar a innebunit-o. Iar ea i-a innebunit pe subalterni. Au fost cazuri de salariati care au incercat sa se sinucida. Nebuna a inceput sa umble ziua si noaptea pe strazi. Se leaga de copii. Le ofera dulciuri si incearca sa abuzeze de ei. Are apucaturi pedofile.
2
5
Elena basescu cu jegu de ta-su si cu Sida trebuie acuzati de genocid, nu uitati ca ei au legalizat "sobolanul".si-au batut joc de tinerii tarii indiferent de clasa sociala. Nu voi uita niciodata aceasta familia diabolica durerea fiind mai mare stiind ca sunt si din Constanta. Sper ca sufletele celor morti sa nu va dea pace niciodata familie de oameni distrusi...p.s.: pe EBA o faceau posta baietii in tomis 3 cand era la liceu iar ea face"politica"
19
1
sa treaca masinile peste el, sa scapam de asemenea lepre pericole publice. soferi trimiteti-l in iad
8
18
Acuma fii de fosti comunisti vand droguri nu le mai ajung pensiile de militari imense hulpave. Ceausescu a fost un cizmar pus de rusi si voi il venerati ca pe un Zeu. Elena c***a avea deja copii din flori cu alti barbati si voi o slugareati libidinosi.
5
13
pe lapusnenu, erau la un moment dat, o invazie de magazine cu etnobotanice. cine le-a dat autorizatie? era o afacere, a la cta!
20
0
Asta înainte să fie pe strada Mircea, era în garaj la agigea unde este Rar-ul,consuma cu cei de acolo cunoscuți traficanți Tocia,Stefancu,Marian ,Cristi și gașca lor....și după aia sa prăjit la creier
3
1
Serios? Asta-i articol "de prima pagina"? Pe cand articole adevarate cu si despre actiunile politistilor,celor de la anti drog,in care ne veti scrie despre capturile mari de traficanti,dealer-i? Bai,neghiobilor,astia sunt victemele traficantilor! Faceti articole si pozati-i ce cei ce vand droguri si si luati-i la intrebari sa aflati care-s adevaratii nenorotiti ce-i nenorocesc si pe altii si sa faceti ceva! Ziaristii lui Peste,habar nu aveti sa faceti un adevarat articol,o adevarata ancheta editoriala! Nu aveti ,ma,tupeu sa-i pozati pe smecheri,pe dealer-ii de droguri! Alea ar fi articole de prima pagina,nu poza unui tanar fara minte care a intrar in vrejele unor nenorociti1 Daca sunteti asa de "vigilenti",ajutati-i pe-acesti copii,victime,ganditi-va ca,poate si copiilor vostri li se poate intampla ce i se intampla acestui tanar din poza! Schimbati orasul asta mizerabil in bine,aveti putere mai mare decat o avem noi,oamenii simpli ce nu avem putere si incurajare sa facem ceva ptr. generatiile astea tinere!
37
1
O vreme nu ati mai scris si poate ca multi au crezut ca numarul celor care se drogheaza a scazut . De ce a fost vazut pe acolo , pentrru ca in acea zona se vand la greu etnobotanice . Nu ca nu ar sti politia , pentru ca se vinde de ani de zile nu de azi de ieri . In toata Constanta daca vrei sa gasesti etnobotanice , la orice ora , se gasesc . Am dus o lupta pe viata si pe moarte ca sa-mi salvez copilu din ghearele morti . Pentru multi pare departe si ca sunt de neatins . Asa am crezut si eu . Se gaseste cate unu care arunca vina pe parinti . Ca nu au fost educati , supraveheati , etc . Eu le spun ca foarte usor cad in capca asta a consumului . Daca autoritatile nu vor scoate cat mai curand legi , legi dure pentru cei care vand droguri indiferent cum se numesc ele , nu va scade numarul consumatorilor , ba va creste . Va spune asta un parinte care sa luptat ani de zile cu salvarea copilului de la moarte . Legile sunt prea blande si autoritatile care ar trebui sa aplice leagea se vad neputincioase . Poate ca de asta politisti nu-si mai bat foarte tare capul cand vad ca munca lor este in zadar . Medici la fel ridica din umeri si de foarte multe ori daca nu insisti ca cel care se drogheaza sa ajunga intr-o sectie cum ar fi de psihiatrie unde pentru o vreme sa primeasca ajutor medical , nu au nici o sansa . Cei care se drogheaza sunt intrebati daca vor sa mearga la spital , pai aici este salabiciunea sistemului . Este calar ca un dependent , nu vrea sa fie internat pentru ca nu conteintizeaza situatia lui si chiar daca consteintizeaza , stie ca va avea de suferit prin lipsa drogurilor .
34
2
sa vezi cum ii sare si betia si drogangeala!
13
10
Drogați, borâți, aurolaci retardații societății, n-ai ce să le faci.
16
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367