REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un TATĂ a cerut ORDIN de PROTECȚIE împotriva fiului BĂTĂUȘ

Un TATĂ a cerut ORDIN de PROTECȚIE împotriva fiului BĂTĂUȘ

Replica API 1 mai 2021 | 10:36 1661

Vai de părinții care nu mai ascultă de copii! Cazurile în care părinții sunt agresați de proprii copii se înmulțesc pe zi ce trece. Un astfel de caz este și cazul unui bărbat din Săcele, care a formulat cerere pentru emiterea unui ordin de protecție prin care să se dispună evacuarea temporară împotriva propriului fiu. Părintele acuză că pe fondul unor conflicte mai vechi, copilul i-a adresa cuvinte și expresii jignitoare, l-a agresat fizic și l-a amenințat că îl va omorî.

Un bărbat din Săcele, a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva propriului fiu, cerând şi evacuarea din imobilul unde locuiesc împreună, după ce acesta i-a adresat injurii și expresii jignitoare pe un ton foarte ridicat și a spus că îi doreşte moartea. În motivare, a arătat că la data de 19 aprilie 2021, în jurul orei 17:00, în timp ce se afla la adresa din localitatea Săcele, în urma unui conflict mai vechi, i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare, l-a agresat fizic și l-a amenințat în sensul că l-a îmbrâncit și având în mână un par din lemn, l-a amenințat că îl va omorî, în timp ce acesta se afla închis în casă cu familia sa.

De la ce a pornit totul?

Conform declarațiilor bărbatului agresat, totul ar fi pornit de la o mașină pe care i-o promisese fiului său. ,,Fiul meu este dependent de mașină care era pe numele meu, dar i-am promis în cadrul succesiunii ca îi dau lui mașina. Ca să scap de teroarea pe care mi-o provoca am făcut contract de vânzare-cumpărare a acestei mașini și m-am înregistrat la Primărie pentru a fi sigur în situația în care face ceva rău cu mașina să nu fiu eu vinovat. I-am explicat fiului meu că trecem printr-o perioadă grea în urma decesului soției și avem amândoi nevoie de mașină și putem să o împărțim, mai ales că eu trebuie să duc fiica la liceu. La început a acceptat, însă avea nevoie tot timpul de mașină astfel că în data de 19.04.2021 a devenit foarte violent, a dat cu pumnul în gard, eu am încercat să mă feresc și l-am împins într-o plasă. De asemenea i-am băgat mâna în gat și l-am împins ca să încui ușa pentru că îmi era frică.”, a declarat bărbatul. Ulterior, fiul bătăuș a luat o coadă de lopată și a început să strige că îl omoară.

Ce a decis instanța

Conform celor întâmplate, instanța a emis prezentul ordin de protecție împotriva pârâtului pentru o perioadă de 2 luni de la data pronunțării hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, în sensul că: interzice pârâtului să se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de tatăl său.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367