REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Un TAXIMETRIST a ajuns TRAFICANT de DROGURI în PALAS

Un TAXIMETRIST a ajuns TRAFICANT de DROGURI în PALAS

Replica API 22 septembrie 2020 | 00:04 21061

Grasu și Gingașu, respectiv Claudiu Robert Pipoi (tehnician proiectant) și Dragoş Alexandru Şchiopu (taximetrist), au pus de o super afacere! Mai exact, cei doi s-au apucat de vândut droguri, canabis şi MDMA, după care, la aşa-zisa grupare au mai aderat şi alţii. Totul a ieşit la iveală în urma unui denunţ, iar ancheta a fost una „spumoasă”. În primă fază s-au apucat de vândut în cartierul Palas, după care s-au extins.

Cei doi au fost condamnați la 5 ani de închisoare, respectiv 4 ani pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată și pentru complicitate. Decizia magistraților din cadrul Tribunalului Constanța nu este defintivă și urmează să se judece apelul. Totul a început în 2018, când, la DIICOT Constanța, a fost înregistrat apelul împotriva unui individ neidentificat, despre care se susținea că ar fi implicat în traficului cu canabis. A fost precizat faptul că omul locuiește în cartierul constănțean Palas, că vinde canabis în zona intersecției dintre străzile Anton Pann și Peneș Curcanul, respectiv pe străzile Soarelui și Theodor D. Speranția, că deține și conduce mai multe autovehicule, respectiv că pentru comunicații recurge în special la aplicația Telegram.

Interceptări, filaje și investigatori sub acoperire

Astfel, au urmat interceptări și au fost aduși investigatori sub acoperire, descoperindu-se că este vorba de mai multe persoane implicate, care vindeau canabis și MDMA. Au fost efectuate sute de tranzacții, în valoare de 30.000 de lei (spre exemplu) – către o singură persoană. Mai mult decât atât, unul dintre filaje a fost la un pas de a fi deconspirat, întrucât cei urmăriţi începuseră să bănuiască faptul că erau urmăriţi, motiv pentru care anchetatorii au renunțat. Însă, ancheta a continuat şi astfel a ieşit la iveală că cei doi făceau bani frumoşi din traficul de droguri, cu începere din zona Palas.

Acum urmează a se judeca apelul în dosar.

Vom reveni

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sifoaneeelooor
0
0
Claudiu Savu BMW - CT 84 TZP
0
0
invidia si sifoaneleeee va bagati mana in gat singuri
1
0
Mama cate sifoane pe aici
1
0
Si ion alexandru se drogheaza zi de zi la ce fata de drogangiu are se sperie si colegii din port de el
0
0
mare noutate, pai de obicei cei care au zilnic contact cu oamenii sunt pusi sa vanda droguri si cum taximetristii zilnic au contact cu oamenii ei sunt cei mai in masura sa vanda la unu' si altu'
1
0
E unul care avinde pe str ion ratiu cam pe la nr 40 50
3
1
Erdal gezolu vinde droguri pe str general manu din Constanta vinde din casa cu nevasta
5
6
Baiat de nota 10 venea peste tot vrajeeala ca a sunat cineva filajele s au facut prin telefoanele la copii
7
4
Oarba dupa voi....eu nu am coada si gloante si voi vorbiti de scop de 6x si 8x....
3
4
taximetristii au timp sa se ocupe de orice,vrei fetite,suna la dispecerat,vrei tigari tot asa, acuma ca asta s-a bagat si pe droguri,inseamna ca a facut un pas inainte in meserie
7
2
https: adevarul.ro news eveniment cum-scapat-doua-ori-fostul-senator-gigi-chiru-cercetat-mita-15-milioane-euro-reusit-impacheteze-spaga-1_5f68b6155163ec4271303e19
5
1
Bagameas pula in ele de sifoane
8
6
E si unul Lessie, face trafic cu scopuri de 6x si 8x.
1
5
Trebuie sa mergem toti cu Uber sa lasam taximetristii sa moara de foame ,toti taximetristii sunt niste zdrente!Deci mergem toti uc Uber,masini noi,fara maimuta,fara preturi facute dinainte oameni civilizati care se spala ,nu mananca seminte,nu asculta manele ,nu au cruciulite agatate de parbriz!
12
8
Scri din starea de sevraj ?
5
7
Mai e un taximetrist in Piata Chiliei conduce un Fiat punto sta pe Petru Vulcan langa geamie ! Vinde droguri si conduce drogat, oricum il ia garda cat de curand
8
2
Abeee, daca nu erau sifoanele, Gingasu ajungea un miniEscobar! Ai dracu sifoanele astea!
4
6
Am observat ca redactia redactia Replica simte o placere aproape macabra de fiecare data cand mai cade cate un distribuitor. Peste 20 de ani, cand toate drogurile vor fi legale, sper sa va aduceti aminte cu cat noroi ati aruncat in oamenii astia.
11
13
Aloooooo..........aloooooooooo.......io este lache da romania......Conjugare cuvant lache... Io este lache tu este lache el este lache Noi estem lache Voi esteti lache toti e lache
4
9
Aproape toti taximetristii din Constanta sunt tigani, miros urit si sunt nespalati, eu unul evit sa iau un taxi care este condus de o cioara din asta , clar !
41
3
Cam toti taximetristii din Constanta sunt tigani. Dubiosi. Fara pic de bun simt. Jos tigania constanteana!
34
2
RADUCANU RAZVAN din MANGALIA fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! DIRECT LA PUSCARIE CU Ei !!!
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369