REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un TAXIMETRIST a FENTAT SEMAFORUL și a trecut pe ROȘU! VIDEO

Un TAXIMETRIST a FENTAT SEMAFORUL și a trecut pe ROȘU! VIDEO

Replica API 8 iunie 2021 | 00:36 3674

Graba ar fi putut să-l coste chiar viaţa pe un taximetrist imprudent. Ce a făcut? Ei bine, a fentat, ca și cum nu ar fi prima dată, semaforul de la intersecția de la Trocadero. ‘Isprava’ nu a fost trecută cu vederea fiind făcută publică și amplu dezbătută de către alți conducători auto.

Unii taximetriști nici nu știu ce sunt regulile de circulație. După ani de zile petrecuți pe șoselele constănțene, unii au impresia că totul li se cuvine, chiar și să fenteze semaforul când este roșu. Așa a făcut un taximetrist constănțean care în intersecția semaforizată de la Trocadero a reușit să ‘fenteze’ semaforul. Cum a făcut acest lucru? Ei bine, venind dinspre Dacia, conducătorul auto a virat ușor dreapta, fără semnalizare, ca și cum ar avut intenția de a intra pe strada Portiței, moment în care acesta efectuează o ’manevră surpriză’. Mai exact, trage stânga de volan și își continuă drumul, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, chiar pe culoarea roșie a semaforului. De precizat este faptul că verde aveau cei din stânga taximetristului.

Manevra periculoasă a fost făcută publică iar reacțiile nu au întârziat să apară. „Așa ceva n-am mai văzut de când sunt! Sunt șofer de 30 de ani, am făcut și taximetrie, și curierat, și multe, multe, măi da așa prostie n-am mai văzut. Mă, ăsta merită să nu-și mai vadă permisul nici în poze, niciodată!”, a declarat un constănțean.

Așadar, cine a spus-o, a avut mare dreptate: „Cu taximetriștii nu-i de glumă!”.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati oameni in pace Daca nu ajunge la timp trebuie pe penalizat.
1
0
atata timp cit in intersectia aia autobuzele trec pe rosu ce vreti .
4
1
Nu mai urcati in taxiuri. Taximetristii sunt periculosi si va riscati viata. Mergeti cu masinile voastre, pe jos, cu bicicleta sau cu CT Bus. Evitati pe cat posibil sa urcati in taxiuri.
7
8
Astea sunt stiri? Chiar nu mai aveti despre ce sa scrieti?
11
10
Fentarea semaforului era atunci cand nu oprea la semafor,insa cat timp a virat dreapta pe intermitent dupa care A INTORS peste marcajul continuu este alta mancare de peste. Noroc cu acest spirit civic care ne aduce la cunostiinta astfel de ''infractiuni' in timp ce altele sunt problemele care au transformat strda in jungla.
8
9
Si de asta nu mai puteti voi...
11
6
La semaforul de la Far e ceva cotidian fenta asta...
10
0
Dezaprob total ce a facut, dar asta chiar nu e stire
9
4
v.am mai zis,taximetristii sint drojdia societatii.pirnaiasi,exmilitari si politisti,indieni,cui nu.i place munca se face taximetrist!
15
7
Eu am fost intrun microbuz si soferul a facut aceiasi manevra.
13
2
CA IL DA RODICA AFARA DIN DISPECERAT DACA INTARZIA LA COMANDA
15
1
e o abatere grava a circulatiei rutiere, dar nu a pus in pericol pe nimeni cum spuneti voi. -graba ar fi putut sa-l coste viata- unde? el s-a asigurat ca nu mai trec masini si dupa s-a dus. nu il sustin, nu imi place ce a facut, dar nu mai exagerati
18
14

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468