REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un taximetrist a fugit cu un poliţist agăţat de maşină. Cum comentezi?

Un taximetrist a fugit cu un poliţist agăţat de maşină. Cum comentezi?

Replica API 18 octombrie 2011 | 00:00 170

N-a vrut să se legitimeze

N-a vrut să se legitimeze

Aşa cum numai la noi se poate întâmpla, cei care încalcă legea nu se mulţumesc numai cu faptul că de multe ori scapă, dar mai trec şi la fapte prin care să iasă în evidenţă, după zicala românească "după ce că e prost, mai şi semnalizează".

Probabil pentru a călca pe urmele celebrului Fane Spoitoru, care s-a făcut remarcat după ce i-a tăiat cu sabia mâna unui poliţist, un taximetrist din Constanţa a vrut şi el să se facă remarcat, fugind cu un poliţist agăţat de maşină. Incidentul a avut loc ieri dimineaţă, în jurul orei 7,00, când un taximetrist i-a atras atenţia unui poliţist de la Poliţia Locală. Omul legii i-a cerut şoferului să se legitimeze, solicitându-i actele, însă acesta a refuzat şi a demarat. Poliţistul s-a agăţat de maşină, întrucât n-a zărit o altă soluţie pentru a nu fi călcat, fiind târât mai bine de 10 metri. Poliţistul, Cristian Teişan, s-a ales cu vânătăi şi julituri pe tot corpul şi pe faţă, însă taximetristul nici măcar nu a încetinit, fugind de la faţa locului. Oamenii legii l-au identificat după indicativ, reţinându-l în scurt timp. Este vorba despre Mugurel Ştefan, de 42 de ani, din Cumpăna. "Din punctul nostru de vedere este vorba despre un poliţist de la Poliţia Locală, care a fost ultragiat, dar fiind în timpul serviciului, este şi un accident de muncă. Cercetările sunt într-o fază incipientă, nu ne putem pronunţa în mod concret. Cert este că atât Serviciul Poliţie Rutieră, cât şi ITM-ul au început o anchetă. În cele ce urmează, poliţistul îşi va lua concediu timp de 3 zile, pentru a-şi reveni puţin, întrucât prezintă exfoliaţii, julituri şi vânătăi pe corp şi la nivelul capului, după care se va întoarce la serviciu", ne-a declarat şeful Poliţiei Locale Constanţa, Daniel Bratu. De precizat că poliţistul în cauză este angajat al Poliţiei Locale încă din 2008, de la înfiinţare.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272