REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un TAXIMETRIST acuză POLIȚIA că i-a SUSPENDAT permisul pe NEDREPT! VIDEO

Un TAXIMETRIST acuză POLIȚIA că i-a SUSPENDAT permisul pe NEDREPT! VIDEO

Replica API 31 iulie 2020 | 08:14 3142

Conflict în trafic pe străzile din Constanța. Un taximetrist constănțean reclamă faptul că i s-a suspendat permisul de conducere fără un motiv bine stabilit. Potrivit spuselor taximetristului, agentul de poliție nu s-a prezentat și i-a aruncat actele în mașină, iar permisul i-a fost suspendat pentru că a părăsit mașina, cu toate că agentul de poliție nu precizase acest lucru.

Cum s-a petrecut incidentul

Taximetristul a fost oprit în trafic de către Poliția Rutieră, deoarece avea pasager în față, lucru interzis pentru cei care transportă persoane în regim de taximetrie, pentru evitarea răspândirii pandemiei de coronavirus. Cu toate că a încercat să explice că pasagerul de lângă el nu era un client ci concubina lui, faptul că acesta avea firma de taximetrie deasupra mașinii a făcut ca agentul de poliție să îl amendeze.

Taximetristul s-a săturat de stat în mașină

Potrivit spuselor acestuia, după ce agentul de poliție i-a luat actele, taximetristul a rămas în mașină așteptând eventualul proces verbal de contravenție. Însă, după 10 minute de așteptat, acesta a părăsit mașina cerându-i socoteală agentului de poliție. Enervat probabil de insolența taximetristului, agentul de poliție i-a suspendat acestuia permisul de conducere, motivul fiind… părăsirea mașinii. Cu toate acestea, taximetristul susține că agentul nu i-a spus să nu părăsească mașina.

Video:

Vă reamintim că, potrivit codului rutier, ” Nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni, dar şi cu suspendare dreptului exercitării de a conduce autovehicule pe o perioadă de 30 de zile”. În ceea ce priveşte dispoziţiile, un exemplu ar fi când opreşti un autovehicul, conducătorul auto coboară şi vine către autovehiculul Poliţiei. Poliţistul îi spune să se întoarcă fie în autovehicul, fie să stea pe trotuar. Dacă nu respectă acest lucru, i se poate suspenda permisul de conducere.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa e cand toate curvetele devin politiste pe oral
1
3
Prost rau taximetristul ! Si a luat o mare muie!
3
0
Hahaha.... Ce ti ai luat ooooo....cocalaruleeeee!!
2
2
nu a a ut suficienta experienta ca in momentul in care a vazut ca este filmata sa i spuna numele prenumele si toate datele de stare civila in clar ale birjarului si pocnitorii din dreapta. Sa radem putin de ei. Sa i cunoasca vecinii si prietenii si sa le deseneze pe poarta si caruta un magar si o lipitoare. 30 zile cu ct bus. Sau platit taxi sa vada cum e. Ha ha ha
4
0
Meriti premiul cel mare pentru prostul anului 2020
9
0
Taximetristi normali in Constanta, nu am vazut.
5
2
Combinatia intre o prostie vadita, mahalagism si tare in clanta, costa. Cretinul isi merita soarta.
11
2
Bravo lui mata
1
2
Felicitari Politia Romana
14
2
Pe principiul "cand esti prost si mai si semnalizezi". Ar trebui sa mai iei si o amenda de 5.000 de lei pt legea taximetriei, oricum te-a fxxxx politista ff elegant.
14
1
Felicitari politiei.
22
3
Ca la carte! Bravo!
26
0
Colega, mare prost esti. Daca taceai, filozof ramaneai! As vrea sa iti dau dreptate, ca nici eu nu suport garda, dar aici ai cazut de fraier! Cu tot cu filmare. Din cauza unora ca tine suntem bagati toti in aceeasi oala.
25
1
daca ridica mana si isi asuma greseala,scapa cu un avertisment ... cand incepi cu concubine si administratori sau alte asemenea aberatii, la ce te astepti
19
1
prost esti, daca taceai filozof ramaneai si cu permisul in buzunar. Ce-ai demonstrat ca te-ai dat jos din masina sau ca ai inregistrat video cu telefonul?
25
1
Doar coarde mici detasate de prin orase uitate de lume au angajat astia de la constanta, au ce fute comandantii
7
19
Ai fost executat regulamentar, boss! Pe prostia ta...
29
1
Slab rau soferul. Panarama angajata la mai l a facut din vorbe pe inocent. E abuz clar
7
25
Vreau buletinul pasagerei din dreapta. Dar o muie nu vrei tu? zicea Vadim Tudor
5
21

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272