REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un taximetrist din Constanța și-a transformat mașina în club. VIDEO

Un taximetrist din Constanța și-a transformat mașina în club. VIDEO

Replica API 19 martie 2022 | 23:52 5304

Constanța este cunoscută drept centrul de atracție pentru toți iubitorii de distracție. În fiecare vară străzile din municipiu și Mamai sunt luate cu asalt de turiști veniți atât din întreaga țară, cât și din afara acesteia. Cluburile din stațiunea Mamaia s-au conformat cerințelor clienților și oferă acestora seri de neuitat petrecute la malul mării. Dar nu numai cluburile, ci și...taxiurile. Da, ați auzit bine! Un șofer de taxi din Constanța și-a transformat mașina în... discotecă.

Un taximetrist din Constanța a hotărât să îmbine pasiunea acestuia pentru muzică, cu șoferia. Acesta a transformat taxiul pe care-l conduce într-un adevărat club pe roți. Bărbatul a devenit atracție atât pentru tineri, cât și pentru clienții trecuți de prima tinerețe.

VIDEO:

Bărbatul a amenajat fiecare parte a taxiului, fiind foarte atent la cele mai mici detalii. De la plafonul decorat cu becuri colorate, covoare argintii, navigație cu acces la internet, glob disco, subwoofer, mini draperii, până la obiectul muncii, și anume microfonul bine instalat deasupra volanului.

Pandemia l-a făcut să-și transforme taxiul în discotecă

Artistul taximetrist din Constanța a surprins toți clienții cu ideea acestuia. Giani Baidoc poate bine dispune pe oricine îi calcă pragul autovehiculului. Acesta creează un ambient desprins dintr-un club de distracții și le cântă clienților după bunul plac.

Șoferul disco-taxiului, Giani Baidoc, a declarat pentru reporterii Replica de Constanța că inițiativa transformării taxiului într-un club de noapte a luat-o la începutul stării de pandemie.

Pandemia îi întristase pe clienți , erau foarte triști și am încercat cumva, cu melodiile și cu atmosfera din taxi, să-i fac să uite de probleme. Acum doi ani când a venit pandemia, în martie 2020, atunci a început și nebunia asta cu taxiul

Există însă și clienți care nu apreciază stilul petrecăreț al constănțeanului.

Nu toți clienții au fost în asentimentul meu, nu toți vor să fie deranjați cu muzică. Eu îi vad după fețe când se urcă. Dacă sunt îngândurați, au probleme, nu le mai zic nimic de discotecă. Am și un ambient de normalitate, nu dau drumul la beculețe. În jur de 50% din clienți gustă distracția pe care le-o ofer. Am melodii pentru fiecare în parte. Dacă sunt tineri și puși pe distracție încep să le cânt Gigă Petrescu, Dan Spătaru, Gabriel Dorobanțu. Dacă sunt doamne și sunt mai elegante le cânt Bon Jovi, Eros Ramazzotti, Blues anii 80. După fiecare client în parte mă modelez și eu și le cânt ce vor ei să asculte”, a declarat Giani Baidoc, artistul taximetrist din Constanța, pentru reporterii Replica.

2.500 de euro pentru accesorizarea taxiului cu beculeț de Rois Rois

Giani Baidoc a mai declarat că întreaga investiție l-a costat în jur de 2.500 de euro.

Întreaga investiție a fost undeva la 2.000 – 2.500 de euro. La început prinsesem de tavan niște beculețe să nu se observe cablurile, dar pe parcurs am început să modelez și am pus folie lucitoare, beculeț ca la Rois Rois”, a declarat taximetristul pentru Replica.

Taximetristul constănțean a participat la mai multe emisiuni de talente

Giani Baidoc, constănțeanul care a transformat taxiul într-un club pe roți, a participat în anul 2021 la emisiuni de talente, cum ar fi Românii au talent și X Factor. Acesta și-a făcut apariția și în platoul emisiunii La Măruță.

Taximetristul a declarat că, printre nume cunoscute ce i-au trecut pragul autoturismului se numără și cunoscutul tenismen Ilie Năstase.

Un bărbat din București a apelat la disco-taxi pentru o cerere în căsătorie la malul mării

Giani Baidoc a povestit pentru reporterii Replica de Constanța că, printre experiențele sale, cu drag își amintește de un bărbat din București care l-a contactat pentru a o cerere în căsătorie.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am calatorit si eu cu maimutoiul asta. De cum m-am urcat in taxi, a dat drumu la muzica tare, bubuiau boxele, lumini samd. A inceput sa cante Eros Ramazotti si, desi i-am dat de inteles ca nu imi place, el nuuuu s-a mai oprit din cantat, pana la destinatie. Sper sa nu il mai nimeresc vreodata pe traseu...
0
0
Daca era Opel era altceva
0
0
Cocalar resapat
0
0
Succes si pe mai departe !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218