REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Un Terente de Ostrov a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru tentativă de omor

Un Terente de Ostrov a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru tentativă de omor

Victor ROTARU 18 februarie 2023 | 00:00 2738

Alin Constantin Argintaru, un cunoscut „prieten“ al magistraților constănțeni, care a fost condamnat în trecut la ani grei de închisoare pentru viol, lipsire de libertate și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a fost condamnat pentru tentativă la omor, faptă săvârșită în 2020. Acesta a agresat un vârstnic, victima precizând că a fost lovit cu o sabie, însă magistrații sunt de altă părere, leziunile fiind produse prin lovire cu portiera unui vehicul.

Un Terente de Ostrov a fost condamnat la 9 ani de inchisoare pentru tentativa de omorAlin Constantin Argintaru

Alin Constantin Argintaru este cunoscut ca un om violent, cel puțin așa era descris de anchetatori în urmă cu mai bine de 10 ani, atunci când a fost judecat pentru mai multe fapte. Mai exact, se pare că ar fi violat două adolescente, după ce le-a amenințat cu pistolul cu gaze și cu sabia pe care o purta cu el. Acesta avea un internet cafe în Ostrov și devenise, după spusele oamenilor din zonă, spaima localității. După ce și-a ispășit pedeapsa, se pare că Alin Constantin Argintaru nu a putut să stea prea mult timp cuminte, pe 17 aprilie 2020 agresând un vârstnic.

Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre un conflict mai vechi între Argintaru și fiul persoanei vătămate, izbucnit pe fondul animalelor. Ambii având terenuri în zona bălții Oltina, iar animalele unora ar fi intrat pe parcelele celorlalți și tot așa. Astfel, în seara de 17 aprilie 2020, conflictul a continuat, dar cu tatăl celui în cauză. De la schimbul de replici s-a ajuns la violență fizică, victima fiind lovită la nivelul capului și feței, ea susținând că a fost lovită cu o sabie, însă medicii au stabilit că leziunile ar putea proveni din lovituri cu portiera unui vehicul, întrucât, potrivit declarațiilor părților, Argintaru se afla în mașină și ar fi deschis portiera intenționat, lovindu-l pe vârstnic până l-a pus la pământ. Acesta a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Un Terente de Ostrov a fost condamnat la 9 ani de inchisoare pentru tentativa de omorMinută judecătorească

Încă din faza urmăririi penale, victima s-a constituit parte civilă, inițial cu suma de 100.000 lei, apoi a făcut precizări că vrea 1 milion de euro, daune morale.

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea inculpatului Alin Constantin Argintaru, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, la pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare. În ceea ce privesc daunele morale, magistrații l-au obligat pe Alin Argintaru la plata sumei de 5000 de euro, respingând restul pretențiilor morale ale victimei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păcat că numai merge treabă cu unghiile ,că făceam multi bani cu proastele,eram cea mai buna,,,,,,
0
0
Terente penetra,nu viola ,este diferența Terente bătea ,nu la colț perverse,catelule,ham ham,,,,,,
0
0
Ce bn a fost fara el 8 ani,să plece încă 20,,,,,,,,
0
0
Să plece acolo unde i este locul,și asa face umbra pământului și puTe că un dihor.
0
0
Asta ca asta dar la poliția de frontieră este un p***t ca mama lui care a intrat cu bani și el nu are deloc penis.
0
0
Este sifonul meu ,nu a făcut nimic
0
0
la oltina, neamu costache i-a batut pe alde DEACU de i-a luat smurdul si sunt liberi,lui Florea doar la speriat un pic ca merita dar fisu are influenta la justitie si-i da omului 9 ani,sa speram ca nu e definitiva
0
0
terente era hiduc ,incomarabil!!!!!plus ca era si inzestrat!!!!!
5
1
toata vina o poarta maica-sa,care l-a educat in stilul esta.Este o mahalagioaica si o nesimtita
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468