REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Un traficant de droguri din Năvodari a bătut și sechestrat un trecător

Un traficant de droguri din Năvodari a bătut și sechestrat un trecător

Virgil STOIAN 4 august 2023 | 00:00 3005

Un tânăr de 23 de ani a petrecut clipe groaznice după ce a fost sechestrat, în apropierea unui parc din Năvodari, de mai mulți indivizi. A fost urcat în mașină și dus pe câmp, unde a fost torturat și bătut de cei patru indivizi. Printre cei implicați este și Dobriță Nicolae, un cunoscut traficant de droguri.

Un traficant de droguri din Navodari a batut si sechestrat un trecatorDobriță Nicolae

La data de 11.07.2021, între orele 19:00 - 20:00, în timp ce se afla în zona parcului primăriei oraşului Năvodari, inculpatul Picoi Florin, având sprijinul moral al numiților Marica Ciprian Dănuț, Dobriță Nicolae și Dobriță Ionuț Alexandru, care l-au asistat pe parcursul activităţii infracţionale, prin constrângere, a urcat-o pe victimă în autoturismul marca Opel, după care s-au deplasat cu toţii în zona USAS din oraşul Năvodari, jud. Constanţa, unde Picoi Florin a agresat-o pe persoana vătămată, aplicându-i lovituri cu o bâtă de lemn în zona capului şi a membrelor şi cu pumnii în zona coastelor. Prin loviturile aplicate i s-au cauzat persoanei vătămate leziuni ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. După scurt timp, a silit din nou persoana vătămată să urce în autoturism, aceasta urcând pe scaunul din dreapta faţă, iar pe bancheta din spate a urcat Marica Ciprian Dănuț. În zona localităţii Lumina, autoturismul condus de inculpatul Picoi Florin a fost oprit de un filtru de poliţie.

Un traficant de droguri din Navodari a batut si sechestrat un trecator

Cine este Dobriță Nicolae

Nicolae Dobriță era cunoscut în Năvodari că se ocupă cu traficul de droguri, după cum oamenii aruncau acuzații în spațiul public. ”Sunt Dobriță și vând droguri”; ”Frații Dobriță vând droguri de ani de zile fără să-i deranjeze cineva”; ”Dobriță: Sunt dealer și pește și ei nu fac nimic. Mă doare la călcâi”, sunt doar câteva dintre acuzațiile aduse de-a lungul timpului. Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, la data de 24 februarie 2022, au prins în flagrant delict doi bărbați, Nicolae Dobriță și Cristian Giurcă de 23 și 34 de ani, după ce ar fi vândut cocaină. Ulterior, polițiștii au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Năvodari, la locuințele uneia dintre persoanele în cauză. În urma activităților, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 86 de grame de cocaină, 17 kilograme de cannabis (muguri), peste 25.000 de lei, 300 de euro, 1 cântar electronic și 2 telefoane mobile.

Pentru această faptă, Dobriță Nicolae a fost condamnat la 1 an și trei luni de închisoare, acesta urmând să execute 3 ani, 5 luni și 10 zile închisoare. Sentința a fost dată pe 1 august 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pedepsele pentru traficantii de droguri ,de fiinte umane si pentru infractiunile cu violenta,pare ca sunt mici special pentru a proteja acele scursuri infractoare. Poporul este tinut mai usor in frau daca este amenintat de mafii,interlopi ,pe langa fortele represiv-opresive ale statului. Sistemul odios care mimeaza democratia nu apara cetatenii normali,cinstiti ci dimpotriva,ii tine in sah. Munciti si fraieriti constant,simulacrul pietei libere fiind doar piata pentru stifturi cu nume celebre,preturile ca afara,romanii nu mai reactioneaza. Sunt paralizati ,infirmi ca fosta natiune. Fost popor,e doar populatie infricosata.Raiul infractorilor.
1
0
La asa pedepse, normal ca se apuca de facut bani rapid.
7
0
Tara nimanui. Orice e posibil aici.
10
0
Poate vede și aude și premierul In r*mânia niciun ministru și prim ministru șefi de poliție nu au curajul să pronunțe cuvintele interlopi mafia Corupția trafic de persoane droguri De ce fiindcă niste extratereștrii din Romania le oferă protecție De cazul Caracal cu fetele se mai aude ceva No Mo Când tara e furată și sa aruncat miliarde de euro în pandemie la multi extratereștrii Acum prostii de salariați și pensionari plătește taxe și parataxe sa acopere găurile cu vaccinuri și panaramele cumpărate la covid r*mânia e tara drogurilor și corupților Don Marhel are alți ochelari cu pensii și salarii Zice că nu poartă ochelari pentru mafia și corupția din tara îl ia amețeala sânt prea tari in dioptrii
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468