REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un traficant de droguri s-a reprofilat: afacere cu haine și parfumuri contrafăcute

Un traficant de droguri s-a reprofilat: afacere cu haine și parfumuri contrafăcute

Victor ROTARU 5 august 2023 | 00:00 2042

Un traficant de droguri din Constanța s-a reprofilat însă nu s-a lăsat de nelegiuiri. În trecut, a fost arestat împreună cu alți 2 prieteni, după ce aceștia își dezvoltaseră mai multe depozite de etnobotanice chiar în buricul Constanței. Acum, Asretin Demir, căci despre el este vorba, și-a făcut o nouă ”afacere”, cu haine și parfumuri contrafăcute. Numai că, ce să vezi! Ghinionul lui au fost jandarmii, care l-au prins și i-au stricat ploile.

Un traficant de droguri s-a reprofilat: afacere cu haine si parfumuri contrafacuteFoto cu rol ilustrativ 

Totul s-a întâmplat pe 27 octombrie 2019, în jurul orei 10:40, în incinta Pieţei Obor, din municipiul Constanța. Jandarmii au observat o persoană de sex masculin, care oferea spre vânzare trecătorilor obiecte vestimentare şi parfumuri contrafăcute. Asretin Demir le-a prezentat jandarmilor marfa pe care o avea spre vânzare, un număr de 11 obiecte vestimentare şi 61 de parfumuri, pentru care nu deținea acte de proveniență. Ulterior, Asretin Demir le-a declarat jandarmilor faptul că a cumpărat bunurile tot din piața Obor, de la o femeie, și de aceea nu posedă documente de provenienţă, vânzând obiectele mai scump pentru a obţine un profit.

Audiat în calitate de suspect, Asretin Demir, nu și-a recunoscut faptele, întrucât, la data de 27.10.2019 s-a deplasat la Târgul Săptămânal cu scopul de a-şi achiziţiona un articol vestimentar, respectiv o vestă, iar în spatele unei tarabe i-au fost prezentate inculpatului, de către o persoană de sex feminin care comercializa obiecte vestimentare, ce îl interesa pe inculpat. Asretin Demir a arătat că, în acel moment, lângă tarabă, s-a prezentat o echipă de jandarmi care a concluzionat faptul că acele produse din spatele tarabei erau ale lui. Asretin Demir a arătat că a fost condus la sediul jandarmeriei unde au fost întocmite documente cu privire la depistarea sa. Acesta a adăugat că, nefiind şcolarizat, nu i s-au prezentat şi nu i s-au citit documentele întocmite, însă inculpatul a fost de acord cu semnarea lor, cu toate că nu a ştiut ce semnează, dobândind astfel calitatea de inculpat. 

Un traficant de droguri s-a reprofilat: afacere cu haine si parfumuri contrafacuteMinută judecătorească 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Asretin Demir la 11 luni de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice ori similare. Asretin Demir fiind nevoit să achite 2.400 de euro daune, către firmele care s-au constituit parte civilă în proces. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ionescu Florin, traficant de droguri.Strada George Enescu nr 33 Am facut plangere la Politie...dar nimic..:(((
0
0
Totul s-a intamplat in anul de gratie 2019!!!!
0
0
Ce facem cu produsele de tot felul care poarta nume de marci celebre si in afara de asta nu prea au nimic in comun cu originalele? Vandute legal,importate legal,aceste stifturi costa mult numai pentru ca au un nume de renume. Am apucat sa fumez tigari originale,sa folosesc sapunuri si deodorante originale,ma rog,nu e mare lucru,insa stiu cum e sa fii batjocorit de cei care cica asigura o piata concurentiala libera,pentru ca am la ce sa ma raportez. Cei care au crescut consumand numai rahaturile din piata de acum,nu au nici o vina. Ei nu stiu decat din auzite ca sunt pacaliti,trasi pe sfoara chiar de cei mai mari dintre degeaba numitii demnitari. Piata de aiureli impuse oamenilor se numeste la noi ca e capitalista. Pe dracu! E o mizerie .
3
0
Omul asta face pușcărie pentru 10 boarfe și alții scăpa cu milioane șpagă
2
2
Felicitari, ati depistat, dovedit si condamnat cel mai mare evazionist din RO.
8
2
Pe Artenie Ionut cand in ia DICOOT-ul ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468