REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un tren de marfă a deraiat: Zece vagoane sunt răsturnate pe calea ferată

Un tren de marfă a deraiat: Zece vagoane sunt răsturnate pe calea ferată

Victor ROTARU 16 ianuarie 2024 | 08:52 768

Un tren de marfă, a deraiat între Craiova și Caracal. Circulația feroviară este blocată, trenurile având întârzieri de peste două ore.

Un tren de marfa a deraiat: Zece vagoane sunt rasturnate pe calea ferataMarfarul care a deraiat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar a fost restricționat începând cu ora 01:30 pe relația Craiova - Caracal, din cauza unui incident feroviar în care este implicat un tren privat de marfă.

La intrarea în stația CF Leu, peste macaze, 5 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat, iar alte 10 s-au răsturnat. Trenul, care aparține operatorului privat de marfă Global Rail Solutinons, avea în compunere 35 de vagoane încărcate cu cereale și circula în relația Salonta – Roșiori Nord.

Compania face precizarea că personalul feroviar al SRCF Craiova va acorda sprijin tehnic operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe șină a vagoanelor deraiate și răsturnate, astfel încât zona Craiova – Caracal să fie redeschisă în condiții de siguranță.

În acest moment circulația trenurilor se va realiza pe rute alternative: Craiova – Piatra Olt – Caracal, anunță CFR SA.

Compania precizează că evenimentul va fi anchetat de o comisie de specialitate, care va stabili cauzele deraierii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se intampla cand un cretin a hotarat sa privatizeze locomotivele si vagoanele statului catre firme de balcon care nu detin spatii destinate repararii si intretinerii materialului rulant ...Si se va intampla tot mai des
2
0
in tara asta subdezvoltata si esuata in care totul inclusiv caile ferate sunt intr-o stare dezastruoasa catastrofala singurele lucruri bune care se mai fac sunt porumbul si floarea soarelui iar astea se datoreaza mamei natura care a fost generoasa cu tara noastra si privatilor
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108