REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 14 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6790
33.4° Constanța Duminică, 14 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6790
 

Un tren Intercity, repus în circulaţie după 8 ani, s-a stricat la prima cursă

Un tren Intercity, repus în circulaţie după 8 ani, s-a stricat la prima cursă

Andreea VREJOIU 12 decembrie 2022 | 11:35 622

CFR Călători anunţa zilele trecute reintroducerea trenurilor Intercity, pe rutele pe care viteza și condițiile tehnice permit acest serviciu. Doar că primul tren s-a stricat şi a rămas blocat pe traseu la scurt timp după ce a plecat din gară.

Prima zi de relansare a trenurilor Intercity după 8 ani, prima defecțiune majoră. Locomotiva garniturii Suceava-București s-a stricat și trenul a rămas blocat pe traseu.

Trenul a plecat din municipiul Suceava la ora 5:45 și ar fi trebuit să sosească în Gara de Nord București la ora 11:30. Cu toate acestea, trenul nu a apucat să iasă din județ. Garnitura s-a defectat în localitatea Dolhasca din județ, potrivit monitorulsv.ro.

Călătorii, deja cu nervii întinși la maxim, nu au avut ce să facă decât să aștepte ca totul să se rezolve. Trenul a ajuns la București Nord cu o întârziere de două ore.

De Sfântul Nicolae, CFR Călători anunţat că după o pauză de 8 ani, este reintrodusă categoria de tren Intercity pe rutele pe care viteza și condițiile tehnice permit acest serviciu.

Compunerea trenurilor Intercity este asigurată cu un număr de peste 30 vagoane de călători (vagoane clasa I, vagoane clasa a II-a și vagoane clasa a II-a cu spațiu destinat serviciului de alimentație publică). Toate vagoanele sunt modernizate și sunt dotate la nivelul standardelor actuale, cu instalație de climatizare, toalete ecologice, uși de acces și intermediare semiautomate, prize electrice pentru încărcare telefon mobil sau laptop, instalație de sonorizare, afișaj digital, rastel pentru bagaje voluminoase în fiecare capat al salonului, anunţat CFR Călători, scrie rtv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
43742103017
5/49
2224208296
joker
564213191