REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

A venit la mare să își scoată mașina la păscut...

A venit la mare să își scoată mașina la păscut...

Replica API 24 august 2022 | 00:00 2284

Și acest sezon estival a adus sute de mii de turiști pe litoral, astfel că, în această perioadă, toate stațiunile sunt pline, cu precădere cele din zona de sud. Oriunde privești vezi doar autoturisme înmatriculate în alte județe care parchează pe te miri unde, fie pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fie pe spațiile verzi, fie pe trotuare, blocând astfel accesul pietonilor.

Turiștii își fac simțită prezența pe litoral și anul acesta. Și cum altfel s-ar putea face observați dacă nu prim manevre executate neregulamentar la volan sau prin parcările efectuate dezastruos, pe spațiul verde, fie pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fie pe trotuare, blocând astfel accesul pietonilor.

Și-a scos mașina la păscut, în Eforie

Cele mai aglomerate par să fie stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud. Și, cum locurile de parcare sunt insuficiente pentru miile de mașini, șoferii parchează pe unde apucă. Inclusiv pe iarba verde. Este și cazul unui conducătorul din Brașov, prezent în concediu în stațiunea Eforie Sud, care a ales să-și parcheze autoturismul pe spațiul verde, în apropierea Teatrului de Vară.

BMW parcat pe 4 locuri, în Vivo

Pentru a-și proteja bolidul, șoferul unui autoturism marca BMW, cu numere de București, a ales să ocupe 4 locuri în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanța.

În parcare aceluiași centru comercial, un șoferul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie, de data aceasta, a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Probabil că nu i-a păsat de faptul că fapta s-a constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 2.000 de lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respective.

Același scenariu și în parcarea supermarketului Selgros

Se pare că locurile marcate și semnalizate nu-i prea înduioșează pe conducătorii auto. Este și cazul unui șofer venit din Prahova, să se distreze pe litoral. Acesta a fost surprins în timp ce își parca mașina pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, însă nu i-a păsat în momentul în care a fost atenționat de către oameni. ,,Și ce? Oricum nu stau mult”, pare să fi fost replica acidă a conducătorului.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti parlitii au acum masina si le ghiortatie matele de foame ca sa isi plateasca leasingul
1
0
Vin toti mirletzii care dorm in masini,corturi sau rulote,maninca parizer,sunca cu rosii,rupti si kakati in koor si gata,au fost la mare.
0
1
cand mergeti in BV sau in zona cam pe unde parcati?
0
0
Verificati si parcarea subterana de la Mall VIVO unde smecherii cu masini scumpe blocheaza locurile pt persoanele cu handicap.
0
0
Strazile lui Ceao date cu dungi nu sunt parcari sa-mi ceri bani pe ele ci constructii subterane,supraetajate alea sunt parcari facute cu bani si-mi ceri taxa de parcare.Iar ala cu masina-n boscheti dadea si el o mooie doar a platit omu' nu mocca!
1
0
Politia nani vrea banii
1
0
cand acest primar care e sprijinit de nea Comanescu va face parcari poate veti avea pretentii!
1
0
nimeni nu tine cont de nimic,daca au venit in concediu dupa ei potopul Merg pe strada in pielie goale cu burtile pana la genunchi,zici ca suntem in iad parcheaza pe unde apuca,locuri interzise,oare politisti ce fac?
0
0
Auzi ca a parcat pe spatiul verde! Care spatiu verde? Iarba aia parjolita este spatiu verde? Lua-v-ar dracu de jegosi!
0
0
prostul venit de la coada vacii se credea la mirloaia natala!
0
0
Acestor giboni sin gura masura este confiscarea masinii ca isi bat joc de alti oameni.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212