REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un VICEPREȘEDINTE al CONSILIULUI JUDEȚEAN își scrie MEMORIILE în fiecare săptămână

Un VICEPREȘEDINTE al CONSILIULUI JUDEȚEAN își scrie MEMORIILE în fiecare săptămână

Replica API 18 decembrie 2020 | 16:28 2666

După cum ne-a bine obișnuit, vicepreședintele din partea PNL, Stelian Gima, a continuat retrospectiva și pentru săptămâna 7 decembrie - 11 decembrie 2020. Acesta a avut mai multe întâlniri cu oficialii mai multor instituții publice, dar și cu reprezentanții locali din diferite comune ale județului Constanța.

Săptămâna a început cu întâlnirea cu primarul comunei Independența, Cristea Găscan, cu conducerea Direcției Generale A.D.P.P., conducerea serviciului Achiziții, precum și cu conducerea Direcției de Turism.

Ziua de marți, 8 decembrie 2020, a început cu o întâlnire de lucru cu fostul administrator al R.A.J.D.P., Lucian LUNGOCI, privind activitatea din perioada următoare a Regiei. Ziua a continuat cu o întâlnire avută cu reprezentanții comunei Topalu, aceasta fiind urmată de o întâlnire cu Cristina Samoilă, director al Casei de Pensii Constanța. Au urmat activități administrative, până la sfârșitul zilei.

Cea de a treia zi a săptămânii, miercuri, 9 decembrie, a fost o zi dedicată activităților de teren. Mare pare a timpului a fost petrecută pe raza localității Techirghiol.

Dacă până la mijlocul săptămânii, vicepreședintele, a fost mai mult în teren, se pare că joi, 10 decembrie, și-a desfășurat în totalitate alături de colegii din aparatul intern al Consiliului Județean, în mod special cu cei din Direcția ce se ocupă de coordonarea instituțiilor de cultură și cu cei Compartimentul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor.

Săptămâna a fost încheiată cu o zi dedicată în exclusivitate Compartimentului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor. Rezultatul ultimelor 2 zile ale săptămânii au fost concretizate prin întocmirea documentelor ce conțin clarificări cu privire la Planul Județean de Gestionare a Deșeurilor, pregătite pentru instituțiile centrale.

De asemenea, în ultima zi a săptămânii, acesta a fost și a comemorat trecerea celor 31 de ani de la Revoluție.

Vicepreședintele CJ, Stelian Gima, este convins că vom reuși să facem față acestei situații. ,,Deși păstrăm o rată a incidenței ridicată cu privire la infectarea cu virusul SARS-Cov-2, deși este o presiune în plus pentru noi toți, sunt convins că vom reuși să facem față acestei situații și vom trece cu bine peste momentele grele. Acest lucru poate fi posibil doar dacă vom fi aproape unul de celălalt, dacă ne vom sprijini, dacă vom fi mai atenți cu noi.” precizează Stelian Gima.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scrie in machidoneasca?
4
0
Vai de mine
0
1
dar cel de la primarie viceprimar rusu i. e mai bun?se ocupa de ciini si pisici in conditiille in care orasul e la pamint.macar gima face ceva serios
1
3
fara travestitul asta nu se poate.
6
1
Vb unuia de mai jos.. Chiar ca travestit
4
1
AU TRECUT 2 ZILE IAR NU ESTE APA !
2
1
Bai fratioare, nu te mai chinui ma sa mimezi o asa-zisa activitate la consiliul judetean. Arzi gazul si banii de pomana. Nu ajuti cu nimic, nu faci nimic durabil sau cu care sa ajuti judetul Constanta. In loc sa o freci la Techirghiol, mai bine te apucai sa faci in plm un proiect pentru o autostrada Vama veche-Tulcea, construirea unui nou spital, tras apa si canalizare prin toate comunele Constantei....kkt! Ceva din ce ar trebui sa faca Consiliul Judetean. Uite ce inseamna spaga bine plasata la pnl, cum au pus un ciobanete care este la prima generatie care a descoperit apa calda.
11
0
Un barbat adevarat, calit in saloanele de cosmetica. Ca sa te pensezi in halul ala, chiar iti trebuie mult curaj, determinsre si lipsa totala a simtulului penibilului.
23
0
Si cipan si pidosnic. Halal vice la CJC.
15
0
Bai gima,nu te cunosc dar poate tu ma cunosti,n-am idee....eu atat iti spun:tu n-ai nici o vina ca te-ai nascut machidon dar ,crede-ma repet,crede-ma fata nu te ajuta deloc. Eu iti doresc sa faci bine dar tare mi-e ca o sa ajungi iubit ca fratii tai cipanzi. Nu-mi inspiri incredere,zici ca esti travesstit,repet de o mie de ori ....fata ta lasa de dorit. Oare cum au avut astia incredere in tine...nu stiu...pace! Ptiuuuu!!!
22
0
Sa ajungi din agent de vanzari, vicepresedintele CJC... asta inseamna sa fii pupincurist PNL
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272