REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un WC public dezafectat, bombă ecologică în Satul de Vacanță! Video

Un WC public dezafectat, bombă ecologică în Satul de Vacanță! Video

Victor ROTARU 19 octombrie 2022 | 00:00 1510

De mai mulți ani, în zona Satului de Vacanță, zace o clădire ce servea înainte drept toaletă publică. În momentul de față aceasta este părăsită și într-o stare avansată de degradare, devenind un focar de infecție. Cu toate că nu se mai poate numi toaletă publică, încă este folosită de către turiști și chiar muncitorii din zonă cu același scop ca și în trecut.

Clădirea este situată pe bulevardul Mamaia, în spatele parcului de distracții din Satul de Vacanță, și era folosită drept o toaletă publică. În prezent, aceasta este lăsată în paragină, și aproape că nu se mai vede din cauza vegetației crescute prin împrejurimi.

Cu toate că este dezafectată de mulți ani, unii oameni care frecventează zona, încă  folosesc clădirea drept toaletă publică. În vecinătatea clădirii a fost amplasată și o toaletă ecologică.

Primăria nu poate face nimic în acest caz

Reprezentanții Primăriei Constanța au declarat în trecut pentru Replica, că ”Terenul nu este al Primăriei. Cel mai probabil acolo a fost o toaletă publică, dar nu știm dacă a fost vândută, înstrăinată, nici terenul, nici clădirea nu sunt ale Primăriei. Astfel, nu avem cum să intrăm pe el.”

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
faceti un bloc de "lucs" in locul lui ca de aceea e lasat parasit .valoros e terenul care o sa fie betonat
1
0
Nici strazile nu sunt ale voastre, dar le-ati facut zob.
3
0
"Accesuri și Succesuri" caci nu sunt de plastic și nu se pot deplasa sa se facă o "bloaca"---ca-n Costantina!?!!
1
0
Dar oare daca Primaria nu stie a cui este constructia si al cui este terenul care se afla in jurisdictia sa oare cine ar trebui sa stie? Numai competenti in institutiile publice...
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212