REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

'Uncharted', în fruntea box-office-ului nord-american în weekendul de lansare

'Uncharted', în fruntea box-office-ului nord-american în weekendul de lansare

Replica API 22 februarie 2022 | 12:42 392

Noul film de aventuri "Uncharted", lansat în acest weekend în cinematografe, a ajuns în fruntea box-office-ului nord-american, potrivit cifrelor preliminare ale firmei de specialitate Exhibitor Relations, publicate duminică, informează AFP, citată de Agerpres.

Inspirat după unul din cele mai populare jocuri de pe Playstation, "Uncharted" a obţinut încasări de 44,2 milioane de dolari de vineri până duminică şi este aşteptat să încaseze până la 51 de milioane de dolari, incluzând proiecţiile pentru ziua de luni, sărbătoare în SUA (Presidents' Day), ceea ce îl va face să aibă cel mai bun demaraj din 2022, potrivit experţilor din industrie.

Filmul, în regia lui Ruben Fleischer ("Zombieland" şi "Venom"), urmăreşte peregrinările unui vânător de comori, interpretat de Tom Holland, aflat în căutarea averii pierdute strânse de exploratorul portughez din secolul al XVI-lea, Fernando Magellan.

Intrat pe locul al doilea, filmul pentru întreaga familie "Dog", care urmăreşte călătoria unui veteran al armatei american, interpretat de Channing Tatum, alături un câine din rasa Ciobănesc Belgian Malinois, a obţinut 15 milioane de dolari în cele trei zile de difuzare şi ar urma să ajungă la 18 milioane de dolari luând în calcul şi ziua de luni.

"Spider-Man: No Way Home", cel mai recent capitol cinematografic al aventurilor Omului-Păianjen, cu o distribuţie în care ne reîntâlnim cu Tom Holland, continuă să aibă performanţe bune, ocupând ultima poziţie a podiumului, cu încasări 7,2 milioane de dolari (şi 8,8 milioane de dolari prognozate în patru zile) în cea de-a zecea săptămână pe marile ecrane.

Noua adaptare a romanului "Death on the Nile" de Agatha Christie se clasează după acest weekend pe poziţia a patra, cu încasări de 6,3 milioane de dolari (şi 7,2 milioane de dolari aşteptaţi în patru zile) în a doua săptămână de proiecţii în cinematografe.

Poziţia a cincea revine peliculei "Jackass Forever", o nouă rundă din seria "Jackass" a grupului de americani cu acelaşi nume, care îşi continuă acrobaţiile şi provocările, unele hilare, altele absurde, iar unele chiar periculoase. În a treia săptămână de la lansare, producţia a obţinut încasări de 5,2 milioane de dolari şi este aşteptată să încaseze 6,2 milioane luând în calcul şi ziua de luni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272