REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Undă verde pentru 8 imobile și un spital pe malul lacului! Printre investitori, fostul consilier Moisoiu

Undă verde pentru 8 imobile și un spital pe malul lacului! Printre investitori, fostul consilier Moisoiu

Replica API 9 ianuarie 2020 | 03:41 1065

16 certificate de urbanism pentru zona Palazu!

16 certificate de urbanism pentru zona Palazu!

Dănuţ Moisoiu

SC 3D American Style Development SRL a obținut miercuri, 8 ianuarie, nu mai puțin de 16 certificate de urbanism în scopul obținerii autorizației de construire a mai multor clădiri de locuințe și birouri în Constanța. Imobilele vor fi situate în Palazu Mare, pe malul lacului Siutghiol. Concret, certificatele vizează: construire ansamblu de 33 locuințe individuale de tip izolat P+3E; construire ansamblu de locuințe colective S+ P+4E; construire ansamblu de 9 locuințe individuale de tip izolat P+3E; construire ansamblu de 20 locuințe individuale de tip izolat P+3E; construire ansamblu de 32 locuințe individuale de tip înșiruit P+2E; construire ansamblu birouri 2S+P+14E; construire ansamblu de 17 locuințe individuale de tip izolat P+2E; construire ansamblu de 21 locuințe individuale de tip izolat P+3E; amenajare drum (carosabil și pietonal) și trasare rețele utilitare (apă, canalizare, electricitate, gaze, telecomunicații). De asemenea, în zonă se va construi și un spital cu 6 etaje.

Firma3D American Style Development SRL a fost înființată în anul 2012 și este deținută de Dafi Consult Invest SRL, Grinberg David Dudu, David Shoshan, dar și fostul consilier local municipal, Nicușor Dănuț Moisoiu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa cipani, se apuca si evreii de imobiliare...ba prostilor, locurile de munca ies din industria hoteliera- cameriste, soferi, restaurante etc. Din blocuri de rigips nu castiga decat mafiotii si aia care cumpara apart ca sa le inchirieze la fraieri care mananca la sacosa de la Kaufland. Si banii nefiscalizati in buzunar si statul si primaria suge melu. E grele.
0
0
Ma fratilor oamenii astia construiesc, dezvolta, investesc, creaza locuri de munca. Eu nu inteleg ce e gresit in asta... vorba astuia de la 11:19, voi ori nu tolerati capitalismul pentru ca sunteti idioti si inapti si nu puteti pune ceva pe picioare, ori sunteti pur si simplu retardati si nu-l intelegeti.
3
3
Hai psd ,psd psd psd se pise pe voi fraierilor constanta psd
3
4
Unii prin capitalism inteleg sa ne tina de sclavi fara carte de munca, cu salarii mici si cu ore suplimentare neplatite. Ia vezi ce capitalism e in alte tari si ce protectie sociala au cei care muncesc. Dintr-un salariu iti ajunge sa platesti chiria, sa mananci si mai pui si bani la pusculita. Unii care au sortat cuie in Anglia au facut o nunta ca in povesti dupa un an de munca. Vezi daca la noi ai bani de o nunta dupa ce muncesti un an.
13
3
Mazare e de vina
15
3
Nu prea tolerati capitalismul dragi tovarasi.
9
9
I-auzi American 3D, Mosoiu un poponar drogat cu cocaina din PSD specialist in Limbi la subsol.
19
4
impreuna cu excrocul de Beioglu cu firma SCIM SA a nenorocit o gramada de firme sa va de DZEU dupa suflet
18
4
O trageti ca idiotii cu PSD.Ma cat de prost esti sa nu intelegi ca fara PNL acest PSD nu putea sa faca nimic.PNL este holera galbena.Sunt aceeasi.
22
9
Epoca Mazare este in floare.Nimic nu s-a schimbat.Ce stiu astia sa faca afaceri numai cu banii statului si terenurile publice.Ti-ai dracu cu PSD-ul vostru.
32
6
Asa este , aceste constructii apar si datorita cererii de pe piata , snobi si prosti sunt destui....
23
2
Asa, cumparati apartament pe malul lacului sa va bazaie tantarii si sa stati in miros de balta, cand vor fi 50 grd vara !! Va asteptam!
40
3
la mai mare nasule. sa ne fie de bine
2
15
Ce inseamna sa fii baiat destept ?!....
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218