REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.1° Constanța Lun., 17 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6763
29.1° Constanța Luni, 17 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6763
 

Unde a fost găsită Alexandra, fata de 14 ani dispărută de vineri din Teleorman

Unde a fost găsită Alexandra, fata de 14 ani dispărută de vineri din Teleorman

Virgil STOIAN 26 mai 2024 | 00:00 2100

Polițiștii din Teleorman au fost, sâmbătă, în alertă după ce o minoră în vârstă de 14 ani a dispărut de acasă. Fata a fost găsită la zeci de kilometri distanță.

Unde a fost gasita Alexandra, fata de 14 ani disparuta de vineri din Teleorman

Polițiștii din județul Teleorman au solicitat, sâmbătă, ajutorul cetățenilor pentru găsirea unei fete în vârstă de 14 ani, din comuna Olteni, care a dispărut de acasă.

Unde a fost găsită minora de 14 ani

Potrivit oamenilor legii, minora de 14 ani se numește Frăsineanu Alexandra Andreea și a părăsit domiciliul său, din comuna Olteni, vineri, în jurul orei 20:40, şi nu s-a mai întors.

Văzând că fata nu revine acasă, rudele sale au început să își facă griji, iar după câteva încercări eșuate de a o contacta, au decis să ceară ajutorul autorităților.

Imediat, oamenii legii au pornit în căutarea minorei pe care au dat-o în urmărire naţională, făcând ulterior publice următoarele semnalmente: înălțime 1,70 metri, greutate aproximativ 50 de kilograme, păr lung, roșcat, constituţie astenică, ochi căprui.

”La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu un tricou alb, fără a se deţine alte date cu privire la obiectele de vestimentaţie pe care le purta.

Poliţiştii au demarat procedurile de depistare a minorei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional.

Persoanele care deţin şi pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Ore întregi, polițiștii din județul Teleorman au căutat-o pe Alexandra, timp în care rudele se gandeau la ce e mai rău.

Însă, din fericire, fata în vârstă de 14 ani a fost găsită, sâmbătă seară, teafără și nevătămată, în municipiul Roşiori de Vede, la zeci de kilometri distanță de casă.

Potrivit IPJ Teleorman, Alexandra le-a declarat polițiștilor că părăsit în mod voluntar domiciliul și că în tot acest timp nu a fost victima niciunei infracțiuni.

“Minora a fost găsită de poliţişti în municipiul Roşiori de Vede, aceasta declarând că, în timpul cât a lipsit de la domiciliu, nu a fost victima niciunei infracţiuni”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pluaaaaaaa!!!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616