REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Unde își petrec vedetele vacanța de vară? Unii pe lux și opulență, alții mai discret

Unde își petrec vedetele vacanța de vară? Unii pe lux și opulență, alții mai discret

Replica API 4 iulie 2022 | 00:00 1736

Odată cu venirea verii, gândul zboară deja la concediu. Și, cum încă ne „revenim” după perioada restricțiilor din timpul pandemiei, anotimpul cald a dat startul vacanțelor pe bandă rulantă! Iată ce destinații de vacanță au ales vedetele, pentru a vă satisface simpla curiozitate sau poate chiar și pentru sursă de inspirație!

Mercurul din termometre a crescut, iar vedetele și-au planificat deja vacanțele. Așa cum era de așteptat, destinațiile alese au fost pe măsură, acestea mândrindu-se ulterior și pe rețelele de socializare cu peisajele văzute.

Ce destinații de vacanță au ales vedetele!

Loredana Groza a decis să se relaxeze într-o destinație din Europa la mare căutare, acolo unde se „perindă” și milionarii. Este vorba de Mykonos, Grecia, care a devenit o adevărată atracție în ultima perioadă.

Grecia a devenit în scut timp una dintre destinațiile favorite ale românilor, Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, mergând pe aceeași „rețetă”. Cei doi au ales tot insula Mykonos, unde au pornit „solo”, fără băiețelul lor, pentru un plus de romantism. Locația se numără printre cele mai vizitate din Grecia, cunoscută pentru petrecerile luxoase, astfel că și prețurile sunt pe măsură.

„Am ajuns, câtă fericire! Am ajuns în vacanță. Cel mai tare. Solo, adică solo, fără copil, dar împreună. Yeeey!”, a spus Lili Sandu pe contul ei personal de Instagram.

Tot Grecia a fost și alegerea prezentatorului Cosmin Seleși, care a ales însă altă zonă, și anume insula Thassos, faimoasă și ea pentru apă cristalină și peisaje minunate, scrie click.ro.

Rămânem în Europa, doar că schimbăm țara, și vedem că alegerea Ioanei Ginghină din acest an fost tot Londra, Marea Britanie. De ceva vreme încoace, mai exact de 6 ani, actrița a rămas fidelă orașului, mergând în fiecare an să îl viziteze.

Bianca Drăgușanu s-a afișat în mai multe destinații, printre care și Turcia și Monaco. În prezent, dacă ar fi să îi analizăm conturile de pe rețelele de socializare, cea mai recentă vacanță a fost la Istanbul, însă Bianca a vizitat de curând și celebrul Monte Carlo, orașul luxului de pe Coasta de Azur.

Tot în Monte Carlo s-a relaxat și Cristina Spătar, care s-a bucurat din plin de plajă, soare, și peisaje care-ți taie respirația. Prețurile din Monte Carlo nu sunt însă pentru orice buzunar, locația fiind cunoscută pentru hotelurile luxuriante. Doar o noapte de cazare în Monaco poate ajunge și la peste 5000 de lei, la un hotel de 5 stele, iar în timpul weekend-ului costul se poate și dubla sau chiar tripa!

Vedetele care se relaxează pe litoralul românesc

Pentru prezentatorii TV, care încă au, cel mai probabil, proiecte de filmat, alegerea cea mai la îndemână a fost litoralul românesc, pentru moment. Mirela Vaida s-a relaxat în Vama Veche, pe o plajă retrasă, în timp ce Dan Negru și-a dus familia în stațiunea Venus, acolo unde a și sărbătorit ziua de naștere a soției lui.

În ceea ce îi privește pe Liviu Vârciu și partenera lui, Anda Călin, cei doi au ales drept destinație Mamaia, cunoscută pentru prețurile „piperate”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exotic da ...in compania rechinilor .
0
0
articol marca Replica
0
0
Si eu am fost in Egipt, Grecia, Turcia, Germania, Olanda si nu ma laud si nu am dat cur sa ma duc in vacanta
0
0
Ne cacam pe vacantele lor
0
0
Incetati sa mai faceti reclama unor asa zise "dive" facute de voi. Sictir.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108