REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Unde mergeți când aveți nevoie de un chirurg pediatru?

Unde mergeți când aveți nevoie de un chirurg pediatru?

Replica API 24 februarie 2018 | 00:00 5737

Malformații de tot felul, afecțiuni din patologia abdominală, urologică sau tumorală sunt operații care sunt realizate, frecvent, în Secția de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța. În rândurile următoare, vă prezentăm echipa medicală care formează colectivul secției respective.

„Îmi puteți recomanda un medic chirurg pediatru?” – aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări adresate de mămicile din județul Constanța, atât în mediul online, cât și către reporterii „Replica de Constanța”, înainte de a ajunge cu cel mic la spital, pentru realizarea unei intervenții chirurgicale.

În cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța, Secția de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică este una dintre cele mai solicitate secții. Anual, mii de intervenții chirurgicale au loc în cadrul acestei secții, dintre cele mai diverse: malformații congenitale abdominale, malformații anorectale, malformații toraco-pulmonare, malformații urologice, malformații congenitale ortopedice, traumatisme și fracturi, afecțiuni din patologia curentă abdominală, traumatică, urologică, tumorală sau osteoarticulară.

Cât privește echipa medicală care formează colectivul secției, aceasta este formată din: prof. univ dr. Constantin Tica – medicul șef al secției, dr. Georgeta Dascăl, dr. Mioara Georgescu, dr. Iulian Meșter, dr. Delia Stratone, dr. Florin Enache, dr. Constantin Ionescu.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fata de competentele profesionale si calitatile de OM ale dlui. dr. Ionescu am doar cuvinte de lauda. Fiind din Brasov si fiica mea fiind tratata necorespunzator de personalul de la urgente al spitalului din Mangalia am fost nevoita sa caut un al doilea medic pentru a putea dormi linistita ca fetita mea este in regula. Dl.dr. Ionescu desi nu avea program a fost chemat si intr-un timp relativ scurt a reusit sa ajunga la spital sa o consulte pe fiica mea, tratand-o excelent in comparatie cu ce traisem mai devreme cand plecasem plangand din Mangalia. Recomand oricarui parinte pe dr. Ionescu.
1
0
Dr Tica c-tin dezastru total....pacat.Am avut experinta neplacuta de a ajunge pe mana lui.avand incredere in prima faza ca este Profesor-sef pediatru dar dupa o saptamana de internare si dupa 3 interventii la o mana, la o fetita de 7 ani i-a distrus cartilagiul de dezvoltare.Bineinteles ca am fugit in alta parte imediat
2
1
Dr. FLORIN ENACHE, pt noi un inger cu chip de om!
4
1
Recomand dr. Enache Florin un medic tanar si pregatit. Si tot respectul pentru cei care isi aleg aceasta profesie in aceasta tara si in aceste conditii. Jos palaria!
7
9
Cel mai bun medic este trenul spre Bucuresti
10
1
Eu il recomand pe Costica Ionescu!!
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369