REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Unde s-a refugiat Laurette după scandalul de la hotel. L-a luat cu ea și pe Magaye Gueye

Unde s-a refugiat Laurette după scandalul de la hotel. L-a luat cu ea și pe Magaye Gueye

Replica API 22 mai 2021 | 00:00 1537

Laurette Attindehou (37 de ani) se reface după scandalul de la hotel! Fotomodelul a plecat într-o vacanță împreună cu iubitul ei, fotbalistul lui Dinamo, Magaye Gueye, cel care a și cerut-o de nevastă.

Laurette și-a schimbat coafura, și-a făcut breton, și se plimbă pe străzile Parisului, „Orașul Îndrăgostiților”, la brațul fotbalistului pus pe liber de Dinamo, după ce a fost prins dopat cu cocaină.

foto: Instagram

Cei doi se distrează de mama focului împreună, în ciuda problemelor pe care amândoi le-au avut în ultima vreme. Laurette trăiește o poveste de dragoste cu Magaye Gueye încă de anul trecut, din decembrie, când au apărut imagini cu cei doi distrându-se în jacuzzi, la munte. Apoi, Laurette a declarat că Magaye a cerut-o chiar și de soție, însă a fost o cerere făcută mai mult în glumă.

foto: Instagram

Laurette și Magaye Gueye par să fi trecut cu bine de scandalul în care a fost implicată vedeta în urmă cu trei luni, atunci când a fost agresată de un bărbat într-un hotel din centrul Bucureștiului, unde se dusese la o întâlnire. La acel moment, Laurette era într-o pauză de relație cu fotbalistul Magaye și își căuta un nou iubit.

Ce se întâmplă cu dosarul lui Laurette?

În urmă cu trei luni, Laurette Attindehou a ajuns la Secția 10 Poliție, după ce a petrecut o noapte de pomină în compania omului de afaceri Marcel Tătic. În ziua respectivă, cei doi au ieșit în oraș, apoi au mers la un hotel din Centrul Vechi, unde Laurette rezervase o cameră. Lucrurile între cei doi au degenerat și s-a ajuns la violență. Vedeta ar fi fost mușcată de un deget, în timp ce, la rândul ei, l-ar fi lovit pe bărbat cu cotul în gură, afectându-i trei dinți. Atât bărbatul, cât și Laurette au dat declarații la Poliție, alături de angajații hotelului care, de altfel, au sunat și la numărul de urgență 112. La trei luni de la incident, anchetatorii nu au stabilit, încă, un autor. Potrivit cancan.ro, dosarul este încă in rem. Sursele citate au afirmat că declarațiile celor doi sunt contradictorii și că, în afară de aceștia, nu mai există martori, cu excepția angajaților hotelului, care doar au auzit țipetele acestora. În plus, nici expertiza medico-legală nu a ajuns deocamdată pe masa anchetatorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vand bagaj Rimowa cu accent de moldova si look de Caraibe.
3
0
La mai mare. Sau lunga ma rog.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212