REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Unde și-a petrecut Ioana onomastica, după ce s-a împăcat cu Ilie Năstase: ”Într-un loc superb”

Unde și-a petrecut Ioana onomastica, după ce s-a împăcat cu Ilie Năstase: ”Într-un loc superb”

Valentina CAMARA 9 ianuarie 2023 | 00:00 279

Ioana și Ilie Năstase formează un cuplu de ani buni și tot de atunci sunt și protagoniștii multor scandaluri ce au ajuns să fie dezbătute în spațiul public.

Ioana și Ilie Năstase

Relația celor doi a fost presărată încă de la început cu multe certuri, astfel că despărțirile și împăcările au fost și ele fără număr.

Ioana și Ilie Năstase au lăsat Bucureștiul pentru liniștea de la mănăstire

Însă, înainte de sărbătorile de iarnă, cei doi soți au ajuns să îngroape securea războiului și să își mai dea o șansă, după ce, spunea bruneta, au avut o discuție serioasă despre ceea ce le dăunează.

Astfel că au petrecut Crăciunul, Revelionul, dar și sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul împreună, în familie, departe de ochii curioșilor. 

Dacă primele două sărbători le-au petrecut la Brașov, onomastica brunetei a avut loc într-un loc cu totul special.

Ioana Năstase, deși ajunsă la maturitate, nu s-a dezis de tradiția pe care o are încă de pe vremea când era doar un copil.

Pe atunci, ori de câte ori era nevoie sau se dorea, ea și bunica ajungeau la un lăcaș de cult care mereu le-a alinat suflet.

Așa se face că acum, după un an cu de toate, bune și rele, Ioana Năstase l-a luat pe fostul tenismen, dar și pe fiul ei și familia acestuia și au ajuns cu toții în județul Neamț.

Acolo au sărbătorit ziua de șapte ianuarie, la Mănăstirea Nechit, unde ea s-a rugat mereu și toate dorințele i s-au îndeplinit.

De asemenea, Ioana spune că întoarcerea la locul sfânt o face să uite de orice problemă ori supărare, căci toată ființa sa se liniștește și capătă putere și speranță după ce se lasă purtată de pacea găsită acolo.

”La mănăstire (n.r. acolo și-a petrecut onomastica) într-un loc superb care îmi aduce aminte de copilărie, unde mergeam cu bunica mea la vârsta de 5 ani. De atunci vin foarte des în acest loc, e superb. Minuni mi s-au întâmplat mai tot timpul. În primul rând, vin aici fiindcă mă liniștește sufletește. Cu toții avem nevoie de locuri pentru a ne găsi pacea interioară, pentru a ne regăsi. Nu m-a apăsat nimic, vin foarte des aici”, a spus Ioana Năstase, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212