REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

'Ungaria i-ar fi adus lui Hagi o stea de pe cer!': antrenor român explică de ce 'Regele' este umilit în propria țară

'Ungaria i-ar fi adus lui Hagi o stea de pe cer!': antrenor român explică de ce 'Regele' este umilit în propria țară

Replica API 8 iunie 2020 | 00:00 1674

Un antrenor român din Sfântu Gheorghe (Covasna) se revoltă din cauză că statul nu-l ajută pe „Regele” Gheorghe Hagi.

Marin Barbu (61 de ani) este antrenor la Centrul de copii și juniori al clubului Sepsi Sfântul Gheorghe. El spune că ceea ce a făcut Gheorghe Hagi la Viitorul, unde și-a riscat banii să ajute fotbalul românesc, ar fi fost extrem de apreciat.

“Trăiesc în această zonă, în secuime, de 40 de ani. Sunt un mare fan Orban, cel maghiar, evident. Îi cunosc pe unguri cât ajută sportul. Au dus sportul la rang de numărul 1. Dacă Hagi ar fi făcut Academia de la Ovidiu în Ungaria, Viktor Orban cred că ar fi fost în stare să-i aducă o stea de pe cer”, a spus antrenorul pentru Radio Sport 1, potrivit Digisport.

”Pentru că și Hagi este însă pământean, văd că are ceva probleme și s-a împrumutat la bancă. Știți ce ar fi trebuit să facă statul român? Să-l împrumute cu dobânda de 1 la sută, nu cu 7 sau 8, ca pe orice om de rând. Hagi vrea bani pentru a ajuta sportul, tinerii, pentru sănătatea lor. Oricum, chiar și cu 1 la sută, banca ar câștiga. Ăsta ar fi respectul unui Guvern, dacă tot nu ajuți cu nimic altceva sportul în țară noastră”, a mai spus oficialul celor de la Sepsi.

„Aici au răsărit deja două săli de sport, una de 2500 și altă de 3500 de locuri. Este o bază sportivă uluitoare, iar în curând o să apară încă un stadion. Totul făcut de unguri la noi în țară. Măcar ei să facă”, a mai spus Marin Barbu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot timpul cere, tot timpul vrea ceva, mare erou si asta. Pentru mine e mai prejos decat un taran ce cultiva pamantul, decat mecanicul auto care imi repara masina sau instalatorul la care apelez cand am nevoie. Daca nu ii convine sa plece, prea a primit pomana pana acum...
10
5
Nimeni nu il umileste pe Hagi ma asa cum scrieti voi in titlu,machidonul a avut placerea asta cu acacademia lui si-a facut omul damblaua si gata,unde dracu s-a mai pomenit ca statul sa plateasca fiecaruia dupa mofturi?. Mai bine spuneti daca a Hagi platit impozit statului pentru 8 milioane de euro pentru ca cu suma asta a declarat ca l-a vandut pe Ianis,caci G.Hagi nu este ca G.Popescu care pentru asta a facut puscarie,vindea in acte cu un pret si incasa mai mult pana i-a dat italieni de gol,sau poate tocmai dasta lucreaza baciul cu Hagi,are experienta baiatul.
9
4
Ajuti privatul ca stat doar atunci cand exista interes de stat. Altfel, toti ce cu afaceri private ar sta la coada sa fie finantati sau ajutati de stat. Sa nu uitam ca pe de o parte clubul respectiv plateste impozite ceea ce este corect, dar profitul dupa impozitare nu merge la stat, merge in privat. In aceeasi ordine de idei, privatul l a imprumutat pe hagi, o banca privata pune orice conditie gaseste necesara cand imprumuta un client, hagi este un client, nu inteleg de ce toata ziua vrea sa fie ajutat cand el este privat, cum ar fi ca toata afacerile private din romania sa iasa n presa?
8
4
machidonul asta vrea sa fie mai presus de toti,pai hai sa nu mai plateasca nici un impozit,sa fie totul moka pt el,sa faca biletul de intrare 1o mii de euro,sa fie makidonul hagi cel mai tare din parcare,make,adu-ti aminte ,stationul din c-ta a purtat numele tau,te-a durut in .... de noi,pai asa ne doare si pe noi de tine.Si nu uita ca taoata viata ta te-ai plans si ca antrenor ,jucator si acum ,taci dracului din gura,semianalfabetule ce esti.
9
8
Nume de sluga, pai tu vrei sa fii egal cu Hagi? Poate la nr de maini si picioare ca in rest....stai jos ca esti prost !
6
15
Dar ce ma, asta are 7 coaie? A primit destule onoruri si a fost platit pt ce a facut. A facut o meserie ca oricare alta. Doar nu a descoperit leacu contra cancerului. Si cum adica ... nu ca oamenii de rand, ce ? unii sunt de rand..altii fara rand? Sa se imprumute ca toti ceilalti si sa zica mersi ca a invatat sa lege 2 cuvinte....
16
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212