REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore

Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore

A.F. 29 martie 2024 | 00:00 132

Prăbuşirea podului Francis Scott Key din Baltimore are efecte diferite asupra producătorilor de automobile din Germania, arată informaţiile companiilor auto, transmite DPA.

Unii producatori auto germani sunt afectati de prabusirea podului din Baltimore

"Distrugerea podului nu afectează Porsche, putem folosi portul din Baltimore fără perturbări", a precizat un purtător de cuvânt al producătorului german de maÅŸini de lux.

Podul din Baltimore, oraÅŸ din statul Maryland (estul SUA), s-a prăbuÅŸit marÅ£i, după ce a fost lovit de o navă. Traficul navelor prin portul Baltimore a fost suspendat până la noi dispoziÅ£ii.

"Aceasta nu înseamnă că portul din Baltimore este închis. Procesarea camioanelor se desfăşoară ca de obicei la terminalele maritime", a declarat oficialul Porsche.

Mercedes-Benz foloseÅŸte portul din Baltimore ÅŸi alte porturi din Carolina de Sud, inclusiv Brunswick, Georgia ÅŸi Charleston, pentru importurile auto.

"Suntem într-un dialog strâns cu furnizorii de servicii logistice ÅŸi monitorizăm permanent situaÅ£ia. Împreună cu partenerii noÅŸtri de transport revizuim ÅŸi adaptăm rutele noastre de livrare", a explicat un purtător de cuvânt al companiei.

Acesta a adăugat că livrarea de componente de la fabrica Mercedes din Tuscaloosa, Alabama, nu este afectată de incident. "De asemenea, incidentul nu afectează exporturile de vehicule din SUA", a precizat oficialul.

CâÅ£iva producători de automobile folosesc terminalele din portul Baltimore pentru a încărca vehicul. După accident, unele terminale au rămas funcÅ£ionale, altele sunt închise.

Conform unui articol apărut în publicaÅ£ia Frankfurter Allgemeine Zeitung, terminalul Mercedes-Benz este situat în spatele podului ÅŸi acum nu mai poate fi utilizat, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212