Universitatea Maritimă din Constanța SPARGE peste 3 MILIONE de lei pentru VIITORII NAVIGATORI
Universitatea Maritimă din Constanța SPARGE peste 3 MILIONE de lei pentru VIITORII NAVIGATORI
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestVești bune pentru viitori navigatori. Universitatea Maritimă din Constanța intenționează să investească peste 3 milioane de lei în mai multe echipamente moderne și necesare în vederea pregătirii viitorilor navigatori. În rândurile de mai jos regăsi despre ce echipamente este vorba.
Veștile bune continuă pentru tinerii care intenționează să devină navigatori. Universitatea Maritimă din Constanța intenționează să achiziționeze 2 simulatoare necesare studenților. Vorbim despre simulatorul Operator și simulatorul Ballas.
(Simulator Operator)
Simulatorul Operator presupune simulatorul de instruire în manipularea generală a mărfurilor și operarea specifică a macaralelor; operațiuni combinate de încărcare și descărcare a navelor, pentru care se solicită: - furnizarea, vânzarea, livrarea integrală în regim DDP simulator, licente/software inițial, accesorii necesare, - instalarea și punerea în funcțiune, - testarea/inspecția inițială după punerea în funcțiune, - instruirea personalului utilizator.
(Simulator Ballast)
Simulatorul Ballast care este un instrument ce reprezintă o replicare realistă a dinamicii comportamentului unei platforme mobile de foraj pentru balast și sisteme de menținere a poziției, pentru care se solicită: - furnizarea, vânzarea, livrarea integrală în regim DDP simulator, licente/software inițial, accesorii necesare, - instalarea și punerea în funcțiune, - testarea/inspecția inițială după punerea în funcțiune, - instruirea personalului utilizator. Pe perioada de garanție de 24 luni, se solicită, fără costuri suplimentare: - servicii de mentenanță preventivă asupra simulatorului pe perioada de garanție de 24 luni; - suportul tehnic asupra simulatorului pe perioada de garanție de 24 luni; - upgrade la software asupra simulatorului pe perioada de garanție de 24 luni (dacă este cazul); - upgrade la hardware asupra simulatorului pe perioada de garanție de 24 luni (dacă este cazul); - piese de schimb pentru simulator pe perioada de garanție de 24 luni (dacă este cazul). Valoarea totală a contractului este de 3.105.000 lei, iar termenul de depunere al ofertelor este 29 decembrie 2021.
Persoanele cu funcție de decizie
Persoanele ce detin functie de decizie în cadrul autoritatii contractante sunt: Violeta Vali Ciucur, Rector Cornel Panait, Președinte Senat; Laurențiu Sîrbu, Director General Administrativ; Mariana Rotariu, Contabil Șef; Eliodor-Mihail Constantinescu, Prorector; Gabriel-Margarit Raicu, Prorector, Membru comisie de evaluare; Costel Stanca, Decan; Liviu-Constantin Stan, Decan; Nicoleta Acomi, Presedinte comisie de evaluare; Paulică Arsenie, Membru comisie de evaluare; Cristalina Stoian, p. Sef Serviciu Achizitii Publice, Membru comisie de evaluare; Cecilia-Marcela Bălănescu, Administrator financiar, Membru comisie de evaluare; Voicu-Nicolae Groșan, Membru de rezervă comisie de evaluare; Narcis-Lucian Nedelcu, Sef Serviciu Tehnic, Membru de rezervă comisie de evaluare; Gabriela Popescu, Administrator patrimoniu, Membru de rezervă comisie de evaluare; Dorina Șeuleanu, Administrator financiar, Membru de rezervă comisie de evaluare.
Andreea VREJOIU
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News