REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Universitatea Ovidius organizează întâlniri informative privind activitatea geografilor

Universitatea Ovidius organizează întâlniri informative privind activitatea geografilor

Replica API 20 noiembrie 2021 | 22:20 831

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole a Universității Ovidius din Constanța a inițiat o serie de colaborări cu reprezentanți ai Institutului Național de Statistică (INS), în scopul prezentării oportunităţilor de angajare a absolvenţilor de la specializările Geografie și Geografia Turismului, informează șef lucrări dr. Mirela Paraschiv.

Potrivit sursei citate, colaborările vizează realizarea de evenimente informative despre oportunitățile de angajare și responsabilitățile profesionale ale geografilor în cadrul INS, primul eveniment, în cadrul căruia au fost prezentate structura departamentală și de funcționare a INS, de către un expert al Direcției Județene de Statistică (DJS) Ialomița, şi detalii despre recrutare și cerințele generale de angajare, desfășurându-se online.

„Invitatul a oferit informații despre modul de desfășurare a Recensământului General Agricol, despre competențele profesionale specifice geografilor și a subliniat provocările inerente ale unora dintre activitățile profesionale desfășurate în cadrul INS”, a precizat șef lucrări dr. Mirela Paraschiv.

Reprezentantul INS a evidenţiat etapele de realizare ale Recensământului Populației și Locuințelor, în cadrul căruia au ocazia de a fi angajați drept recenzori și tinerii studenți și absolvenți ai UOC.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272