REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

UNIVERSITATEA OVIDIUS se LAUDĂ cu CENTRU de EXCELENȚĂ

UNIVERSITATEA OVIDIUS se LAUDĂ cu CENTRU de EXCELENȚĂ

Replica API 8 mai 2021 | 11:59 1923

Universitatea Ovidius Constanța a solicitat și obținut de la Primăria municipiului Constanța un certificat de urbanism pentru construirea unui centru regional de excelență în transformarea digitală, inovare și transfer tehnologic. Noul mobil va fi poziționat pe bulevardul Aurel Vlaicu colț cu Aleea Universității, municipiul Constanța. Acest proiect are ca obiectiv principal desfășurarea activităților practice.

Universitatea Ovidius din Constanța a solicitat și a obținut de la Primăria municipiului un certificat de urbanism în vederea construirii Centrului Regional de excelență în transformarea digitală, inovare și transfer tehnologic. Astfel, în cursul zilei de joi, 6 mai a.c., a fost emis certificatul de urbanism. Lucrările ar urma să fie edificate bulevardul Aurel Vlaicu colț cu Aleea Universității. Valabilitatea certificatului emis este de 12 luni.

Iată obiectivul proiectului

Proiectul ,,Centru regional de excelență în transformarea digitală, inovare și transfer tehnologic” va permite studenților de la majoritatea programelor de studii să desfășoare activități practice și să învețe prin realizarea de proiecte, răspunzând nevoilor comunității. Centrul va atrage și firme dornice să preia soluții creative, să valorifice prin transfer de tehnologie rezultatele activității studenților și universitarilor ovidieni, iar costurile de întreținere vor fi acoperite prin serviciile aduse mediului de afaceri.

De asemenea, în misiunea Centrului de excelență în transformare digitală, inovare și transfer de tehnologie se încadrează furnizarea de servicii de formare a competențelor digitale și de consultanță tehnică precum și facilități de experimentare la standarde europene, cu scopul stimulării transformării digitale și tranziției la economia circulară a agenților economici și a entităților publice din regiunile vizate, transmiteau reprezentanții Universității Ovidius.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
apucati-va de munca, lasati facultatilec a ajungeti ca fetele de vis-a-vis
0
0
Ii da nene Stere Galan lui Vancea numai inovatii !
3
0
Aveati, intr-o vreme, un idiot de profesor spagar pe nume Virgil Petrovici. Preda management cretinul. Daca invatai perfect, dar nu dadeai spaga, luati un amarat de 5. Daca dadeai spaga, iti crestea si nota. Un nemernic care mi-a stricat media inutil. Am invatat mai mult management decat el, avand ocazia sa conduc diverse unitati importante. Boul asta, in afara de masina, nu cred ca a condus ceva. Mai este profesor? Mai traieste hahalera dracului?
7
0
Ce denumire pompoasa! Cine le are cu IT-ul invata singur.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468