REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Universitatea Ovidius și-a prezentat oferta la târgul internațional “Indian Subcontinent Online Edu Fair”

Universitatea Ovidius și-a prezentat oferta la târgul internațional “Indian Subcontinent Online Edu Fair”

Replica API 12 octombrie 2021 | 23:33 879

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) a participat sâmbătă, 9 octombrie a.c., în mediul virtual, la „Begin Indian Subcontinent Online Edu Fair”, târg internațional de prezentare a ofertei educaţionale al cărui public țintă a fost reprezentat de potențialii candidați din afara UE precum: Bangladesh, India, Nepal și Sri Lanka, informează conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

Potrivit sursei citate, târgul a reunit 35 de instituţii ofertante din 19 ţări, printre care: China, SUA, Rusia, Franța, Germania, Italia, România, Elveția etc, participarea UOC, în cadrul acestuia, fiind axată pe creșterea vizibilității programelor de studii predate într-o limbă de circulație internațională, dar și a celor predate în limba română, prin promovarea programului pregătitor destinat cetățenilor străini.

„Pe lângă cele două prezentări propriu-zise, susținute în cadrul sesiunilor dedicate, organizatorii ne-au facilitat și accesul la o platformă prin intermediul căreia am putut interacționa cu participanții la târg. Întrebările potențialilor candidați au vizat aspectele academice, referitoare la oferta educațională a instituției noastre, la criteriile de admitere sau la valoarea taxelor programelor de studii iar la standul virtual, participanții au putut accesa materiale promoționale, pentru o mai bună informare”, a precizat conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

Universitatea a fost reprezentată, în cadrul târgului, de către: conf. univ. dr. Cristina Duhnea, directorul proiectului INTENS-O II, ec. drd. Răzvan-Ionuț Drugă și Cristina Elena Szente, membri în cadrul proiectului, participarea la eveniment fiind inclusă în activitățile proiectului “Intensificarea și diversificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea Ovidius din Constanța - educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional (INTENS-O II)”, cod CNFIS-FDI-2021-0387, ce are o valoare totală de 332.500 lei, fiind unul dintre cele șase proiecte ale acestei instituţii academice, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272