REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Unul din protestatarii de serviciu ai Constanţei a luat PNL drept "ţintă". Reacţia lui Boroianu: E un tip dubios

Unul din protestatarii de serviciu ai Constanţei a luat PNL drept "ţintă". Reacţia lui Boroianu: E un tip dubios

Replica API 12 decembrie 2015 | 18:46 249

Unul din protestatarii de serviciu ai Constanţei, de la momentul care a condus la căderea Guvernului Ponta şi până în prezent, devenit "vedetă" a unei televiziuni centrale atunci când este nevoie de câte un mic scandal care să anime dezbaterile de la orele buletinelor de ştiri, a luat drept ţintă Partidul Naţional Liberal. Vineri seara, "protestatarul de serviciu" a apărut în direct şi a criticat în termeni duri conducerea PNL Constanţa, pe deputatul Gheorghe Dragomir şi pe Robert Boroianu, dar şi pe senatorul independent afiliat PNL - Christian Gigi Chiru. Despre Dragomir şi Boroianu, protestatarul constănţean a comentat că le-a prezentat proiecte, dar că nu a fost băgat în seamă, în timp ce despre Chiru - că doar s-a folosit de el pentru a-şi creşte notorietatea apărând în imagini alături de el.

Chestionaţi pe acest subiect, Dragomir a declarat că nu ştie cine este respectivul şi că nu a discutat vreodată cu el, în timp ce Boroianu spune că vorbim despre un tip care i s-a părut "dubios": "A venit la sediul PNL, dar mi s-a părut dubios. A prezentat imagini cu pista de biciclete cum arată în alte ţări şi cum arată la noi sau cu parcuri cum sunt în afară şi cum sunt la noi, dar nici un proiect concret", a comentat Boroianu. El a adăugat că respectivul a solicitat sprijin de la aleşii PNL în Consiliul Local pentru un proiect, că a şi fost la şedinţă să prezinte proiectul, dar că "nu cred că a fost lăsat să vorbească", a conchis Boroianu.

La rândul său, Chiru a declarat că, într-adevăr, a avut discuţii privind proiectul pistei de biciclete, dar că, pentru realizarea pistei solicitate de "protestatar", trebuie urmaţi anumiţi paşi: "Nu vreau să comentez despre o anumită persoană. Dar, vă spun că e vorba despre un proiect pentru pista de biciclete, pe care îl susţin indiferent din ce parte vine acest proiect, ba chiar cu atât mai mult cu cât el vine din zona societăţii civile. Mai mult, consilierul local Iustin Roman a demarat procedurile necesare aprobării acestui proiect... Mai multe... nu am ce să spun", a conchis senatorul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102