REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Unul dintre AGRESORII de la COGEALAC a mai fost CONDAMNAT TOT pentru BĂTAIE

Unul dintre AGRESORII de la COGEALAC a mai fost CONDAMNAT TOT pentru BĂTAIE

Replica API 30 decembrie 2021 | 20:33 2643

Un bărbat de 32 de ani, din Murfatlar, a fost bătut măr și jefuit de doi frați din Cogealac. Astfel, Marius Panait și Leonard Panait, de 36 respectiv 32 de ani, aflați la domiciliul propriu, în noaptea de 22 spre 23 decembrie, au bătut un alt bărbat, de 32 de ani, și i-ar fi sustras acestuia lanțul de aur pe care ulterior l-ar fi amanetat în orașul Ovidiu.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și urmând a fi propuşi pentru spre arestare. Marius Panait este cercetat pentru tâlhărie calificată, iar Leonard Panait pentru lovire şi alte violenţe. Potrivit informațiilor noastre, Leonard Panait este o mai veche cunoștință a oamenilor legii, acesta fiind condamnat anterior tot pentru o bătaie. Leonard Panait împreună cu Ștefan Ionuț Dima l-au bătut cu o scândură pe un al treilea, acesta necesitând 30 de zile de îngrijiri medicale.

Cum s-a petrecut incidentul

Constantin Găitan împreună cu un alt bărbat (martor în dosar) au lucrat la edificarea unui gard pentru o locuinţă din localitate, până în jurul orei 18.00, iar apoi au plecat către locuinţele lor. Pe drum s-au întâlnit cu inculpaţii Ştefan Ionuţ Dima şi Leonard Panait, care veneau din sens opus de la locuinţa acestuia din urmă. Cei patru au iniţiat o discuţie, iar în scurt timp s-au hotărât să meargă la un local din apropiere pentru a consuma băuturi alcoolice. Apoi, cheful s-a mutat la locuința martorului, care i-a lăsat singur pe cei trei. La scurt timp, în condiţiile în care persoana vătămată şi cei doi inculpaţi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi pe un zgomot de fond generat de felul în care ascultau muzică aceştia (fapt care l-a împiedicat pe martor să audă altceva), între cei trei s-a consumat un incident violent.

S-au luat la bătaie fără motiv

Din declaraţia persoanei vătămate rezultă că, la un moment dat, după retragerea martorului, în timp ce încerca să introducă un CD în aparatul la care asculta muzică, a fost lovit pe la spate de unul din cei doi inculpaţi cu o scândură pe care o observase anterior în încăpere. A încercat mai întâi să se apere, apoi s-a retras, interpunând între el şi inculpaţi masa din încăpere. Ceilalţi au răsturnat masa şi au reuşit să-l imobilizeze într-un colţ al camerei, unde au început să-l lovească cu diferite obiecte dure, dintre care persoana vătămată a identificat o pompă de bicicletă din metal.

Citește și SCANDAL la COGEALAC, doi INDIVIZI CERTAŢI cu LEGEA au făcut CIRC

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cativa anisori buni , erau mieluseii Domnului acum!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272